„La Lupeni s-au luat cartonașe pentru comentarii, nu pentru joc bărbătesc”

11 Dec. 2008, 11:05 Seria 2

 

Minerul Lupeni nu a avut un tur de campionat la nivelul așteptărilor și acest lucru a stârnit supărare din partea conducerii care a anunțat schimbări de trupe în rândul echipei. În tur Minerul marcat 17 goluri, a primit 25 din care trei au fost autogolurile lui Irina și Dumitra. Cele mai multe goluri: 4 au fost reușite de Alex Chițu, urmat de Nicorec, Vlăduți și Mihalcea cu câte două goluri.

 

În ceea ce privește cartonașele încasate în tur, Irina, Mihalcea, Isfan și Vlăduți au fost care au încasat câte un „roșu” . Dragoș Militaru este liderul echipei la cele mai multe partide jucate. Acesta a jucat toate meciurile adunând 1.515 minute, fiind urmat de Pocian cu 1.365 minute jucate și Roman cu 1.206 minute jucate. Cele mai puține meciuri le-au avut Horongozo, care a adunat doar 15 minute și Murgărea cu 18 minute la activ.

 

„Cu toate că echipa a luat multe cartonașe galbene și roșii nu au jucat bărbătește, au jucat mai mult ca fetele. Cartonașele au fost luate pentru comentarii inutile și nu pentru intervenții bărbătești”,a spus antrenorul secund Iosif Rus.

 

Articol scris de Loredana Juglea

11 Dec. 2008, 11:05 Seria 2
Pe aceeași temă