La Caransebeș s-a luat vacanță de la meciurile oficiale, însă Artimon se gândește la redresarea echipei: „Știm ce avem de făcut”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2014, 13:15 Seria 2

FC Caransebeș va sta în ultima etapă din acest an, a 16-a, astfel că echipa antrenată de Alin Artimon va ierna pe ultimul loc în clasamentul Seriei a II-a. Gugulanii au adunat 7 puncte în cele 14 meciuri jucate până acum, iar acum se pregătesc să tragă linie și să remanieze lotul pentru a spera la menținerea în Liga a II-a.

Echipa din Caransebeș și-a luat la revedere de la proprii suporteri pe anul acesta cu o remiză obținută în fața liderului ACS Poli Timișoara, scor 0-0, rezultat pozitiv venit după o serie neagră de opt înfrângeri consecutive. Alin Artimon a pregătit deja planul de bătaie pentru perioada următoare și e foarte optimist. „Sunt multe lucruri care trebuie reglate. Știm ce avem de făcut, de două săptămâni planul nostru de pregătire e actualizat, totul e aprobat de domnul primar Vela. Căutăm să echilibrăm posturile. Aici trebuie să rămână jucători care cred și pot. Nu mă interesează numele lor sau unde au jucat”, a spus, citat de expressdebanat.ro, tehnicianul după remiza de pe teren propriu.

Nu e însă pentru prima dată când Artimon vorbește despre planurile făcute pentru această iarnă: „Știm pozițiile unde lotul trebuie ehilibrat, știm pozițiile din care trebuie să plece unii jucători. Ne-am făcut temele, am început discuțiile cu unii jucători. Sunt o grămadă de băgători de seamă care anunță închiderea porților la Caransebeș și asta se transmite către vestiar și mă deranjează. Caransebeșul își face planuri de viitor, intenționează să aducă doi jucători sub 17 ani pentru că sezonul viitor e obligatoriu să joci cu ei sub 18. Caransebeșul merge mai departe și sigur nu retrogradează”.

Marius ANGHEL 02 Dec. 2014, 13:15 Seria 2
Pe aceeași temă