Krausz cere ajutorul publicului pentru o victorie cu FC Bihor și salvarea de la retrogradare

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 17:11 Seria 2
Krausz cere ajutorul publicului pentru o victorie cu FC Bihor** și salvarea de la retrogradare

FC Maramures Universitar Baia Mare revine maine pe teren dupa o pauza de trei saptamani. O pauza in care conducerea clubului s-a modificat, dar obiectivul salvarii de la retrogradare a ramas acelasi. Baimarenii sunt pe locul 11 in clasament, avand un avans de trei puncte fata de Alro Slatina, ocupanta locului 12. Partenera de joc a sportivilor antrenati de Romulus Buia este FC Bihor Oradea, echipa plasata pe a cincea pozitie de ierarhie.

Sportivii antrenati de Romulus Buia vor evolua in compania echipei FC Bihor Oradea, in cadrul etapei 27 din a doua liga de fotbal. Partida va incepe maine la ora 11.00 si se va juca pe stadionul „Viorel Mateianu”. „Speram sa vina spectatorii inapoi la stadion, sa ne sustina si sa fie alaturi de noi in aceste etape care au mai ramas, astfel incat sa ne salvam de la retrogradare impreuna”, a declarat Raul Krausz.

Din 26 aprilie nu a mai jucat FC Maramures Universitar Baia Mare, atunci cand – in etapa 23 – a pierdut cu 1-3 meciul de la FCM Targu Mures. Adversarii de maine ai baimarenilor nu au mai jucat nici ei din etapa 24, atunci cand FC Bihor Oradea a pierdut pe propriul teren intalnirea cu FCM Targu Mures, la scorul de 1-2. „La ce pauza lunga am avut ne-am antrenat destul de putin, dar, totusi, am facut ceva pregatire, am incercat sa pregatim meciul cu Bihorul”, a mentionat mijlocasul central Raul Krausz.

FCMU a adunat 21 de puncte pana acum, cu care este plasata pe locul 11 in clasament (cu un avans de trei puncte in fata ocupantei locului 12, Alro Slatina), in timp ce FC Bihor Oradea are 29 de puncte si este pe a cincea pozitie de clasament. „Sunt o echipa mai buna decat noi, au bugetul mai mare, au conditii mai bune decta noi cu siguranta. Au transferat si jucatori de Liga 1. Noi speram, totusi, sa facem un meci bun in compania lor. Avand in vedere ce conditii avem si situatia noastra financiara, atmosfera este foarte buna: ne antrenam, speram sa batem si sa luam cele trei puncte”, a declarat Raul Krausz.

Pericolul la poarta baimarenilor poate veni tocmai de la un baimarean, Cristi Bud fiind unul din atacantii adversarilor. „Sa speram ca nu! O sa vorbim cu el inainte de meci si o sa-i spunem sa o lase mai usor…”, a glumit Krausz.

1-1 a fost in meciul din tur. Golurile au fost atunci inscrise de Puscas (in minutul 25) pentru oradeni, replica baimarenilor fiind data prin Tanasa (in minutul 81).

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 17:11 Seria 2
Pe aceeași temă