Aerostar bate pasul pe loc, Florin Bratu vorbește despre criză: „E complicat. Nimeni nu ne așteaptă”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2019, 20:59 Campionat

Aerostar spera la un parcurs mai lejer în 2019 și, totodată, la îndeplinirea cu ușurință a obiectivului salvării de la retrogradare, după transferurile făcute în iarnă. Echipa băcăuană părea în grafic după ce pierdea cu greu la Târgoviște, lua un punct cu Energeticianul și apoi câștiga la ASU Poli, însă apoi au urmat trei înfrângeri consecutive care au făcut-o că cadă pe locul 17 în Liga 2. În ultimul meci, la Pitești, s-a pierdut cu 1-2, cu gol decisiv primit în minutul 88, iar Florin Bratu a pus eșecul pe seama lipsei de experiență a jucătorilor săi.

Antrenorul Aerostarului a considerat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. „A fost un meci bun, un meci plăcut pe care noi l-am pierdut nemeritat. Echipa mea a prestat un joc bun, un joc organizat. Ne-am creat ocazii, dar cred eu că maturitatea, experiența și valoarea pe care o au în plus o parte din jucătorii de la FC Argeș a făcut diferența. Este foarte greu, pentru că noi jucăm fiecare meci cu sabia deasupra capului. Sunt jucători care nu au evoluat niciodată într-o astfel de ipostază. E complicat. Încerc să îi înțeleg și pe ei, însă nimeni nu ne așteaptă. Toată lumea dorește rezultate și deja intrăm în criză de meciuri și de puncte”, a spus Florin Bratu.

Pentru Aerostar urmează un meci foarte greu, pe teren propriu cu Petrolul, duminică, de la ora 15:00, ca apoi să întâlnească Mioveniul, Daco Getica și SSC Farul. „Avem limitele noastre și asta se vede, dar cred că putem ieși din situația de față cu mai multă responsabilitate și mai mult curaj. Urmează două jocuri din care neapărat trebuie să scoatem puncte, astfel încât să ne prezentăm cu moral și cu o linie de clasament în regulă la jocurile directe cu Daco Getica și Farul”, a mai declarat Bratu.

Cu 26 de puncte, Aerostar se află pe locul 17, retrogradabil, la trei puncte în spatele celor de la Daco Getica, prima formație aflată deasupra zonei roșii.

Foto: FC Argeș

Marius ANGHEL 01 Apr. 2019, 20:59 Campionat
Pe aceeași temă