Konyeha are planuri mari la CSM după „dubla” din meciul cu FC Caransebeș: „Vreau să înscriu măcar de 12 ori”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 18:31 Seria 2
Konyeha are planuri mari la CSM după

Devenit titular la CSM Râmnicu Vâlcea la scurt timp după transferul său în Zăvoi, nigerianul Godwin Konyeha a fost omul meciului în disputa din etapa a 9-a a Ligii 2 dintre echipa lui Erik Lincar și FC Caransebeș. Mijlocașul a marcat primele două goluri ale CSM-ului în victoria cu 4-1 de sâmbătă, deschizând astfel din nou drumul către gol a formației oltene care nu mai marcase într-un meci oficial de șase jocuri. Mai mul, Konyeha a stat și la originea celui de-al treilea al marcat de Cosmin Neagu.

„Am întâlnit aici oameni deosebiți, de la conducerea clubului, colegii mei de echipă, antrenori și angajații de la stadion. Toți m-au ajutat să mă integrez rapid, nu am avut probleme din acest punct de vedere. Sunt de patru ani în România, de fapt pe 15 noiembrie îi implinesc. Știu și românește, pot comunica cu cei din jur. Îmi plac și spectatorii, sunt calzi și ne încurajează. Cred că deja le sunt simpatic și m-au adoptat. Îmi place și mâncarea românească, dar eu consum mai mult orez, mult orez”, a spus nigerianul pentru site-ul oficial al clubului.

Konyeha se simte onorat să fie antrenat de Erik Lincar, persoană despre care s-a informat pe internet despre trecutul său fotbalistic. „Știu că Erik a fost un fotbalist mare, a jucat la Steaua București, a jucat în Liga Campionilor. Pentru mine e o onoare că pot lucra cu el și îi mulțumesc că mi-a acordat încredere. Sper să îi pot răsplăti această în încredere. Mă bucur că am marcat două goluri, dar nu mă voi opri aici. Până la finalul campionatului vreau să înscriu măcar de 12 ori”, a mai spus Godwin, ajuns de două săptămâni la CSM. 

Konyeha Godwin Onyeka s-a născut pe 22 iunie 1992, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și are înălțimea de 1,75 metri. În România a mai jucat la Astra Giurgiu II, Luceafărul Oradea, Pandurii Târgu Jiu, CS Buftea și FC Clinceni.

Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 18:31 Seria 2
Pe aceeași temă