Keita are termen de 15 zile să părăsească România

24 May. 2012, 13:38 Seria 2
Keita are termen** de 15 zile să părăsească România

În urma unui control al Biroului pentru Imigrări Bistrița-Năsăud pe linia combaterii șederii ilegale a străinilor, Souleymane Keita, jucătorul Gloriei Bistrița, a fost sancționat contravențional cu avertisment, fiind emisă totodată o decizie de returnare.

„Oficiul Român pentru Imigrări (ORI) prin Biroul pentru Imigrări Bistrița -Năsăud, a desfășurat în data de 21.05.2012 un control pe raza municipiului Bistrița, pe linia combaterii șederii ilegale a străinilor. Cu această ocazie a fost depistat cetățeanul senegalez K.S., care a intrat pe teritoriul României în baza unei vize de scurtă ședere, iar la expirarea dreptului de ședere conferit de viză, acesta nu a părăsit România.

Ca urmare a celor constatate, pe numele cetățeanului senegalez a fost emisă o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancționat contravențional cu avertisment, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002, republicată”, se arată într-un comunicat al Biroului pentru Imigrări Bistrița-Năsăud.

Senegalezul în cauză este fotbalistul Souleymane Keita, care a jucat la Gloria Bistrița din 2009 și al cărui contract cu gruparea din Parcul Municipal a expirat.

Sursa: Timp Online

24 May. 2012, 13:38 Seria 2
Pe aceeași temă