Kaas vine la Arad în weekend, dar Gio vrea mai repede un răspuns din partea neamțului

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 16:24 Seria 2
Kaas vine la Arad în weekend,** dar Gio vrea mai repede un răspuns din partea neamțului

„Telenovela” iernii la UTA ar trebui să se apropie de final și asta pentru că Dieter Kaas va spune dacă va prelua sau nu echipa emblemă a Aradului. Omul de afaceri german le-a comunicat apropiaților că la finalul săptămânii va ajunge în Arad, prilej cu care va și aborda subiectul „Bătrânei Doamne”.

Faptul că președintele și proprietarul holdingului multinațional Trade Trans Group, care a investit aproximativ 20 de milioane de euro și în terminalul Cargo de la Curtici, a dispărut total din peisaj în ultmele trei săptămâni, nu e semn prea bun. De fapt, Iulian Olaru, reprezentantul lui Kaas la Arad, a dat de înțeles că neamțul ar fi fost influențat negativ de om de sport autohton, care ar fi fost recent la Viena.

În situația în care nu mai are posibilitatea de a continua în fruntea UTA-ei, Giovanni Catanzariti ar dori să afle mai repede poziția lui Kaas, pentru a lua – eventual – o decizie radicală. „Zilele trec și aș dori să aflu cât mai rapid dacă domnul Dieter Kaas mai este interesat de club. Am făcut rost de numărul său de telefon, o să-l sun personal în prezența unui traducător în limba germană și a unor martori”, ne-a mărturisit președintele „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 16:24 Seria 2
Pe aceeași temă