„Jucătorii nu mai au chef să alerge, și-au pierdut pasiunea”

11 Oct. 2011, 17:55 Seria 2

Înfrângerea de la Alba Iulia a declanșat iureșul în tabăra utistă. Dacă până acum jucătorii au fost protejați din punct de vedere al declarațiilor publice făcute de oficialii arădeni, acest lucru nu s-a mai întâmplat după ședința de luni.

„Sunt total nemulțumit de atitudinea lor și de cele trei puncte obținute pe teren propriu. Atitudinea lor e de vină pentru aceste rezultate, nu mai putem sta pasivi. Trebuie să facem ceva, poate ar fi trebuit să luăm măsuri mai din timp. Ei au demonstrat cu Timișoara și Bihor că pot juca, dar în rest se pare că nu mai au chef să alerge”, ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

Președintele UTA-ei nu își poate explica indolența unor jucători. „În vară, unii au venit și au cerut unii salarii mărite. Le-am dat, iar de atunci au lăsat-o mai moale. Degeaba schimbăm antrenorul, dacă fotbaliștii nu aleargă. Au zis în vară că au avut oferte, dar dacă o țin tot așa, vor rămâne aici, nimeni nu o să îi vrea. În plus, nu mai există acel grup unit de anul trecut și nu știu de ce. Eu nu pot sta tot timpul cu ei, nu îi pot face să se înțeleagă. Trebuie să știe că dacă un Hidișan le reproșează ceva, o face pozitiv, ca un sfat. Au condiții, suntem în top la salarii și vitaminizare, dar nu mai au pasiune”, consideră italianul.

În fine, Gio crede că următoarele două jocuri contează enorm pentru obiectivul promovării: „Cu șase puncte, privim spre primele locuri, vom avea un final de tur liniștit și ne vom întări. Fără ele, ne uităm la retrogradare”.

Sursa: sportarad.ro

11 Oct. 2011, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă