Jucătorii de la Lupeni se pregătesc de masterat

10 Feb. 2009, 10:00 Seria 2
Jucătorii de la Lupeni se pregătesc de masterat

Tot mai mulți jucători din liga  a doua s-au pus cu burta pe carte pentru că spun ei și cariera în afara fotbalului este foarte importantă

 

Onișor Nicorec și Dragoș Bănică fac parte din grupul jucătorilor de la Lupeni ce pun mare accent pe școală. Dacă Bănică, portarul împrumutat de Universitatea Craiova se pregătește de licență, Nicorec se gândește să se apuce de Masterat. „Este normal să pun accent pe școală. Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și acum vreau să mă înscriu la Masterat. Pe mine  nu mă tentează meseria de antrenor. Când mă voi lăsa de fotbal vreau o funcție administrativă”, spune jucătorul școlit la Ayax Amsterdam. Nicorec spune că prioritatea lui este să se salveze de la retrogradare cu Minerul Lupeni. „Chiar dacă împrumutul meu de la Rapid expiră în vară eu acum nu mă gândesc decât să pun umărul și să ne salvăm de la retrogradare. Ne așteaptă un retur de campionat foarte greu”.

 

Jucătorul împrumutat de Rapid mai spune că este îngrijorat de situația de la fosta sa echipă. „În momentul de față nu mă preocupă Rapidul, dar este urâtă situația în care s-a ajuns acolo”, a afirmat Nicorec , care a marcat trei goluri în turul de campionat pentru echipa sa. „Este normal să îmi doresc să revin într-o zi la Rapid , chiar îmi doresc să ajung undeva sus sa joc undeva mai sus”.

 

Și la Jiul se studiază

 

Și jucătorii Jiului pun mare accent pe școală. Doi jucători își vor susține licența chiar în această lună, Constantin Drăghici și Ilie Anton se pregătesc să devină absolvenți cu acte în regulă, iar alți șase  frecventează cursurile a diferite facultăți din țară, în marea lor majoritate fiind de Educație Fizică și Sport.

 

articol scris de Loredana Juglea

10 Feb. 2009, 10:00 Seria 2
Pe aceeași temă