„Am încredere în potențialul celor doi portari care nu au jucat până acum”

11 Nov. 2011, 14:39 Campionat
„Am încredere în potențialul celor doi portari** care nu au jucat până acum

„Principalul” aluminiștilor, Daniel Mogoșanu, consideră că absența lui Andrei Marinescu dintre buturile formației slătinene poate fi suplinită cu succes de unul dintre ceilalți goalkeeperi aflați în lot.

Nicușor Bănică și Marian Mecea sunt variantele antrenorului grupării de pe Olt pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde se dorește continuarea seriei pozitive înregistrată în ultimele etape.

„Legat de absența lui Marinescu, sunt cei doi portari de rezervă care nu au jucat până în momentul ăsta. Eu am încredere, voi lua o decizie în privința celui care va apăra, sunt încrezător și nu-mi fac probleme din punctul ăsta de vedere. E posibil ca Marinescu să stea până la sfârșitul turului de campionat. În etapa trecută, el a avut probleme pe finalul jocului, chiar am trimis portarul de rezervă la încălzire. Mi-era teamă să nu cedeze până spre final, ultima schimbare am făcut-o în ultimele patru-cinci minute. Situația e dată, nu putem schimba nimic, sunt jucători, se pregătesc alături de noi, am încredere în potențialul lor”, a spus Mogoșanu.

sursa: Gazeta Nouă

11 Nov. 2011, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă