Juniorii A ai CSM Focșani au jucat doar 4 minute!

19 Apr. 2012, 09:13 Stiri
Juniorii A ai CSM Focșani** au jucat doar 4 minute!

UPDATE: Antrenorul focșănenilor, Daniel Bănică a declarat: ” A fost decizia mea să trimit în teren doar opt jucători! Trifan a plecat la Onești, la o selecție pentru Dinamo București, iar eu am informat conducerea clubului că fără Trifan nu joc! Aveam ceilalți jucători valizi, dar să joci împotriva celei mai bune echipe având un portar sub nivelul presupus de o asemenea confruntare ar fi însemnat să risc o înfrângere la 15 goluri! Nu am vrut să pun într-o astfel de situație, nici echipa, nici pe unul dintre portarii de la juniorii B care ar fi terminat jocul cu moralul la pământ. Repet, a fost decizia mea și mi-o asum, cu consecințele ce decurg de aici. Îmi pare rău că nu am putut proceda altfel!”

Sursa: pbutuc.wordpress.com


Situație inedită și fără precedent la un meci de juniori pe care echipa de fotbal juniori republicani A a clubului CSM 2007 Focșani ar fi trebuit să-l dispute ieri pe teren propriu în cadrul play-offului Campionatului Național. Focșănenii s-au prezentat la partida cu CSMS Iași cu doar opt jucători de câmp, iar în minutul 4, la scorul de 0-0, un jucător de-al Focșaniului a suferit o întindere musculară, CSM 2007 a rămas cu șapte jucători, iar arbitrul buzoian Ionel Vizireanu a fluierat finalul partidei.
Ieșenii au plecat bine mersi acasă cu o victorie, 3-0, în timp ce focșănenii au achitat baremul de arbitraj. Cum s-a ajuns la această situație? Portarul titular al echipei focșănene, Trifan și mijlocașul Săpunaru au fost chemați la un trial al Naționalei Under 17 la Onești, iar antrenorul formației de juniori A a CSM 2007, Daniel Bănică a motivat că nu are portar de rezervă și a preferat să aleagă varianta unui meci mai scurt decât ca formația pe care o pregătește să piardă la o diferență mult mai mare.
Clubul de pe Milcov riscă o amendă usturătoare din partea FRF, dar dincolo de toate rămâne modul în care s-a prezentat echipa de juniori a Focșaniului….

Victorie la juniori B

Echipa de juniori B și-a văzut de treabă și a câștigat, 3-2 (2-1) meciul disputat în play-out contra celor de la ACS Ceahlăul P. Neamț. Golurile echipei antrenate de Puiu Oprișan au fost marcate de Pasăre, Lăbunț și Lazăr. CSM 2007 a evoluat cu: Năstase – Florea, Neagu, Dascălu, Duca – Kumova, Lazăr, Stratulat, Forcoș – Pasăre, Toader. Au mai intrat: Lăbunț, Dima și Băiculescu.

Sursa: Monitorul de Vrancea

19 Apr. 2012, 09:13 Stiri
Pe aceeași temă