Jucătorii de la FC Brașov au refuzat să iasă la antrenament. Le-a fost prezentată situația clubului

Marius ANGHEL 16 Mar. 2016, 15:06 Seria 2
Jucătorii de la FC Brașov au refuzat să iasă la antrenament.** Le-a fost prezentată situația clubului

Nebunie totală la FC Brașov. În acestă dimineață, Gheorghe Popa, președintele interimar la Consiliului de Administrație al FC Brașov, a ținut în vestiar o ședință de circa 40 de minute cu jucătorii și antrenorii. Oficialul le-a prezentat fotbaliștilor situația, s-au pus multe întrebări, în special de plata salariilor și viitorul echipei.

„În acest moment, situația este relativ bună. Băieții sunt îngrijorați și ei pentru viitorul echipei, fiecare are probleme… Avem întârzieri de circa trei săptămâni la plata salariilor, nu 5-6 luni cum s-a relatat în presa centrală. Ne vom prezenta la toate meciurile, avem bani pentru deplasări și organizarea meciurilor. Până acum niciun jucător nu și-a exprimat dorința de a pleca. Pe 6 aprile eu îmi doresc să obținem un termen pentru a pune la punct un nou plan de reorganizare, asta și pentru că grupul de investitori italieni nu a renunțat la achiziționarea pachetului majoritar. Sunt datorii de 16 milioane de euro, dar trebuie să spunem că din această sumă, cu aproximativ 8,5 milioane de euro a crescut patrimoniul clubului, în care acum există Baza ICIM. S-ar putea ca italienii să dorească să dețină această bază, să o modernizeze, pentru că poate fi fructificată și la un moment dat poate să aducă bani clubului. Lorenzo Grassini, CEO-ul Nilor Finance Group, ar putea veni vineri la Brașov”, a declarat Popa pentru Monitorul Expres.

După ședință, jucătorii au rămas singuri în vestiar și după ce au discutat au decis să nu iasă la antrenament, asta deși antrenorii îi așteptau pe teren! „Situația actuală este delicată și greu de gestionat”, a spus Adrian Szabo, în timp ce Gheorghe Popa a anunțat, după ce a intrat din nou în vestiar, că „jucătorii au primit liber pentru astăzi, iar de joi echipa își va relua antrenamentele”.

„Nu se pune problema să nu ne prezentăm la Mioveni, de joi vom relua antrenamentele și ne vom mobiliza pentru meciul de sâmbătă”, au spus jucătorii brașoveni.

Sâmbătă, de la ora 11:00, FC Brașov are un nou meci important în lupta pentru play-off, urmând a juca la CS Mioveni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Mar. 2016, 15:06 Seria 2
Pe aceeași temă