Joița: „Soarta Voinței Sibiu se decide în zece zile”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 23:04 Seria 2
Joița:**

Impresarul care vrea să preaia echipa de la Ioan Hămbășan spune că auditul comandat la gruparea sibiană se va încheia în cel mult zece zile. Selymeș pregătește „în liniște” transferurile la echipă.

După aproape două săptâmâni de când a apărut varianta că Voința Sibiu va fi preluată de către impresarul Mihai Joița, lucrurile nu au avansat într-o direcție concretă. Asta pentru că auditul comandat la clubul sibian nu s-a încheiat.
Totuși așteptarea se va termina în cel mult zece zile. „Deocamdată am cerut un audit care nu s-a terminat. Mai durează zece zile. Eu spun că până în 15 noiembrie totul va fi gata și clar pentru toată lumea”, a spus Mihai Joița.

Hămbășan, cooperativ și amabil

Mihai Joița a dorit să infirme și zvonurile cum că actualul om din fruntea clubului, Ioan Hămbășan, pune bețe în roate în procesul de predare a clubului. „Domnul Hămbășan este ok și deschis. Este dispus să cedeze echipa și ne pune la dispoziție tot ce trebuie. Sper să ajungem la ceea ce ne dorim cu toți” a spus Joița.

Acesta spune că Selymeș se va ocupa de echipă. „După ce terminăm cu preluarea echipei, Tibor Selymeș va fi antrenor principal. Acum deocamdată mă ajută pe mine legat de audit” a mai spus Joița.

Selymeș așteaptă

Tibor Selymeș a mărturisit că nu și-a intrat încă în pâine oficial. „Sunt pe lângă echipă și aștept și eu să se termine cu auditul. Apoi mă voi ocupa și de partea cu antrenoratul. Deocamdată facem strategi, mai căutăm jucători…” a spus acesta.

Articol scris de Dragoș POPESCU

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 23:04 Seria 2
Pe aceeași temă