Jiul trebuie să-i dea bani lui Antohi

17 Sep. 2008, 12:22 Seria 2
Jiul trebuie să-i dea bani lui Antohi

„Încă sunt la Petroșani și îl aștept pe patronul Alin Simota să am o discuție cu el. Asta e, dacă m-a dat afară am o clauză de reziliere prin care trebuie să iau niște bani, nu mulți, dar sunt banii mei”,a afirmat antrenorul. Acesta spune că în urma discuției pe care o va avea cu finanțatorul va decide dacă va rămâne la Centrul de Copii și Juniori.

„Voi lua decizia doar după ce voi vorbi cu Simota”,a spus Antohi, care are și câteva oferte din Moldova. Fostul antrenor a afirmat că nu vrea să comenteze de ce fiul său Andrei Antohi nu a prins lotul pentru meciul de la Mioveni.

„Este treaba antrenorului. Eu l-am băgat când am considerat că merită să joace și îmi mențin părerea că băiatul merită să fie în lot. Nu am făcut diferențe între fiul meu și colegii lui cât timp am fost la Jiul. I-am spus la stadion îi sunt antrenor, iar acasă îi sunt tată”, a opinat Antohi.

Antrenorul demis a afirmat că a trecut prin momente grele după ce a fost dat afară de la echipă și că a fost cu moralul la pământ. „Acum mi-am revenit”,a mai adăugat Puiu Antohi.

 

articol de Loredana JUGLEA

17 Sep. 2008, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă