Jiul și U Cluj sărbătoresc împreună 90 de ani?

16 Jun. 2009, 13:46 Seria 2
Jiul și U Cluj sărbătoresc împreună 90 de ani?

Suporterii Jiului solicită conducerii ca cei 90 de ani de existență să fie sărbătoriți împreună cu cei de la U Cluj. Fanii din Vale mai spun că vor un meci amical între fostele glorii ale Jiului și cele ale Clujului. „Un meci cu Steaua ar naște incidente”, spun aceștia.

Jiul va aniversa în această vară 90 de ani de existență, lucru ce nu va trece neobservat de oficiali dar nici de suporteri. Patronul Alin Simota a promis o sărbătoare de zile mari cu invitați de marcă din fotbalul românesc precum Gică Popescu sau Gică Hagi. Tot finanțatorul spunea că și-ar dori ca la Petroșani să vină Steaua pentru un meci amical. Pentru aceste eveniment Consiliul Județean a  alocat deja suma de 200 de milioane de lei vechi, iar jiuliștii așteaptă și un răspuns de la Primăria Petroșani. „Cei de la Petroșani ne-au purtat, deocamdată cu vorba”,a spus Simota.

Fanii Jiului vin cu o propunere destul de interesantă pentru cei care conduc destinele celui mai mare club de fotbal din județul Hunedoara. „Noi ne-am dori dacă s-ar putea ca această aniversare să o facem împreună cu cei de la U Cluj. Și ei sărbătoresc tot aul acesta. Avem cam același palmares, aceleași culori, aceiași dușmani, ne înțelegem, ne susținem, pentru noi suporterii ar fi o adevărată bucurie. Mai mult ne-am dori un meci festiv între fostele glorii ale Jiului și cele ale lui U Cluj. Credem că un amical cu Steaua ar naște multe incidente la Petroșani pe când unul cu U Cluj ar fi binevenit. Ne dorim ca cei de la Jiul să analizeze propunerea noastră și să ne dea un răspuns prin intermediul presei”, au spus suporterii din Vale. 

Articol scris de Loredana Juglea
 

16 Jun. 2009, 13:46 Seria 2
Pe aceeași temă