Jiul și Primăria … la cuțite

02 Dec. 2008, 11:44 Seria 2
Jiul și Primăria ... la cuțite**

Anul viitor, cel mai reprezentativ club din Vale, Jiul Petroșani, sărbătorește 90 de ani de existență. Până atunci oficialii de la club întorc pe toate fețele disputa verbală pe care o au de ceva vreme cu cei de la primărie. Cu toate că „minerii” spun că nu sunt loviți de criza financiară, aceștia nu iau în calcul și ziua în care patronul Alin Simota va avea probleme.

 

„Deocamdată criza financiară nu ne-a afectat, dar având în vedere faptul că acest club este susținut de un singur om este posibil să apară pe viitor.

Dacă am fi susținuți și de factorii locali am trece mult mai ușor peste probleme. De pe vremea regretatului Carol Schreter nu am mai avut în tribună un oficial de la Primărie cu toate că le-am făcut invitații.

Ar fi teribil de frumos dacă comunitatea locală ar intra în normalitate mai ales că Jiul împlinește anul acesta 90 de ani de existență. În ziua de azi orice problemă începe și se termină cu banii”, a spus Marian Spiru.

 

Alin Simota, finanțatorul echipei petroșenene a declarat în nenumărate rânduri că orașul nu este pregătit pentru a avea o echipă în prima ligă, în timp ce primarul Tibi Iacob Ridzi a afirmat că s-au dat bani la clubul din Vale. De altfel reprezentanții Primăriei au făcut publice sumele de bani care au intrat în contul clubului din Petroșani. Oficialii de la Primărie spun că Jiul a beneficiat atât de lichidități cât și de ajutor material pentru baza de la stadion.

Deși jucătorii susțin că nu sunt îngrijorați de situație, Jiul a terminat turul de campionat pe locul 12, având un îngrijorător „minus 6” în clasamentul adevărului.

Articol scris de Loredana Juglea

02 Dec. 2008, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă