„Jiul îmi datorează două salarii”

07 Jan. 2009, 12:05 Seria 2
„Jiul îmi datorează două salarii

Fundașul Horațiu Popa spune că nu se poate împăca cu ideea că Jiul s-a debarasat atât de ușor de serviciile sale și va cere explicații de la conducerea clubului.

 

„Am fost înștiințat chiar în ziua de Moș Nicolae că nu mai au nevoie de serviciile mele, dar nu mă pot împăca cu ideea vreau și eu niște explicații. Ei nu mai au nevoie de mine, dar nici nu-mi spun pe ce sumă mă dau cum pot pleca, m-au pus pe mine să-mi caut singur echipă, ori așa ceva nu se poate.

Eu am venit liber de contract la Petroșani și acum mă dau pe bani. Sincer sunt dezamăgit și de faptul că au fost mulți care au vorbit despre mine pe la spate nu au încăput de mine”, spune jucătorul cu 12 meciuri în prima ligă la FC Vaslui și 100 de partide în liga secundă.

 

„S-au spus multe răutăți la adresa mea se comenta și că vin frumos îmbrăcat la stadion mă întrebau că mă crede al Real Madrid plus că Jiul îmi datorează două salarii. Eu nu am făcut memoriu cum au făcut alți colegi dar dacă nu voi avea încotro voi face și lucrul acesta. Jiul m-a dezamăgit”, a mai dezvăluit fotbalistul de 26 de ani.

 

Articol scris de Loredana Juglea

07 Jan. 2009, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă