„Jiul ar trebui să câștige la Cluj, dacă jocul va fi corect”

26 May. 2009, 18:29 Seria 2
„Jiul ar trebui să câștige la Cluj, dacă jocul va fi corect

Costel Bogoșel spune că starea de spirit a fotbaliștilor este una bună, după partida câștigată la Lupeni.

 

„Este o liniște aparentă, deoarece încă nu putem spune că ne-am îndeplinit obiectivul. Acum toți își fac calcule. Cel mai bine se va vedea după etapa de sâmbătă cine are șansele cele mai mari să evite retrogradarea”, a spus tehnicianul din Aradul Nou.

 

Acesta crede că Jiul Petroșani va câștiga partida de la Cluj Napoca, dacă meciul se va juca corect. „Jiul are o echipă bună. În mod normal, având în vedere că vine după o victorie categorică și un moral excelent, nu are cum să piardă. O eventuală înfrângere a clujenilor ne-ar ajuta mult”, a afirmat Costel Bogoșel, care nu crede că Jiul va merge în excursie la Cluj Napoca.

 

Tehnicianul este de părere că șansele cele mai mari de a retrograda le au „U” Cluj și Turda, dar abia după etapa de sâmbătă se vor ști cu exactitate echipele condamnate.

 

 

„Meci greu cu Târgoviște”

Antrenorul arădean spune că partida de sâmbătă cu FCM Târgoviște nu va fi una tocmai ușoară. „I-am văzut în partida cu UTA. Târgoviște nu e o echipă rea. Trebuie să rămânem concentrați. Dacă pierdeam la Lupeni acum nu mai aveam pentru ce lupta”, a spus Bogoșel.

 

Altfel, antrenorul arădean nu crede că UTA a cedat gratuit punctele celor de la CFR Timișoara. „Am fost la meci și nu cred că a fost blat”, a concluzionat tehnicianul celor de la CSU Goldiș.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

26 May. 2009, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă