Jackie Nicolae: „Aș vrea să continui la Arad”

12 Dec. 2011, 14:47 Seria 2
Jackie Nicolae:** „Aș vrea să continui la Arad

Jucătorul oltean a fost adus după începutul campionatului la UTA, fiind văzut ca o soluție pentru benzile terenului și având atu-ul de fi unul dintre fotbaliștii sub 22 de ani din lot. Jackie Nicolae debutase la 18 ani în prima ligă pentru U Craiova și era văzut ca o mare speranță a fotbalului oltean. Totuși, mijlocașul de bandă nu a avut prestații prea bune în „alb-roșu”, în ultimele etape el nemaiprinzând nici măcar lotul de 18.

Nicolae a fost păstrat de antrenori și pentru amicalul cu Recașul de la mijlocul săptămânii trecute, pentru ca staff-ul tehnic să își poată face o ultimă părere despre el. Mijlocașul s-a accidentat însă la acel meci, acuzând o întindere.

Din câte se pare, șansele ca Jackie Nicolae să rămână în lotul alb – roșu și pentru retur sunt destul de mici, lui reproșându-i-se în mod special greșeala de la meciul cu Baia Mare, când a luftat în careu iar gazdele au reușit să înscrie.

„Nu mi s-a comunicat din partea clubului, dacă mai sunt dorit sau nu în continuare. Eu aș vrea să rămân la Arad, dar dacă nu sunt dorit, asta este. Nu sunt mulțumit nici eu de cum am jucat, a fost mai greu să mă acomodez la început. Aștept să văd ce mi se va comunica, pentru a știi ce trebuie să fac în continuare”, ne-a declarat jucătorul de 21 de ani.

sursa: Sport Arad

12 Dec. 2011, 14:47 Seria 2
Pe aceeași temă