Ivănică și-a reziliat și el contractul cu FC Olt: „Vreau să joc mai mult”

Marius ANGHEL 06 May. 2014, 12:28 Seria 2
Ivănică și-a reziliat și el contractul cu FC Olt:**

Atacantul celor de la FC Olt, Dănuț Ivănică, s-a despărțit de divizionara secundă slătineană. Cele două părți au ajuns la un acord, luni, în privința rezilierii contractului.

Sosit în vară, după desființarea echipei FC Argeș, atacantul Dănuț Ivănică a evoluat destul de puțin în tricoul grupării FC Olt Slatina. În cele aproximativ 500 de minute, „vârful” de 23 de ani nu a reușit să marcheze niciun gol. În runda precedentă, pe terenul Gloriei Bistrița, Ivănică a fost utilizat titular, însă a fost schimbat înainte de a se încheia prima repriză.

 Având în vedere faptul că nu a evoluat foarte mult, cele două părți au ajuns la un acord în privința rezilierii contractului.

„Vreau să joc mai mult”

Dorința atacantului, ce în trecut a evoluat pentru FC Argeș, este să-și găsească un nou angajament, pentru a evolua mai mult. „Nu am evoluat atât cât mi-aș fi dorit, vreau să joc mai mult. Am căzut de comun acord să ne despărțim, ne-am înțeles fără probleme, am rămas în relații bune, nu se știe niciodată când vom mai colabora. Sunt variante, am avut inclusiv înainte de a ajunge la Slatina, rămâne de văzut. Sper ca echipa să meargă bine în continuare, iar eu să-mi găsesc o echipă unde să mă simt bine, să joc cât mai mult. Nu pot da nume de echipe, ar fi chiar din Liga I, dar aștept, până în vară voi lua o decizie”, a declarat atacantul Dănuț Ivănică.

Săptămâna trecută, Marius Ion, un alt jucător venit de la FC Argeș, și-a reziliat contractul cu FC Olt Slatina.

În vară, înainte de a ajunge la FC Olt Slatina, cei doi foști jucători ai echipei FC Argeș s-au antrenat o perioadă cu UTA Arad.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 May. 2014, 12:28 Seria 2
Pe aceeași temă