Iulian Mihăescu a semnat contractul cu FC Drobeta

11 Aug. 2008, 19:30 Seria 2
Iulian Mihăescu a semnat contractul cu FC Drobeta

Adus direct în cantonamentul pe care oltenii îl efectuau în Serbia, fostul secund de la Dinamo București a dorit să cunoască îndeaproape potențialul lotului înainte de a oficializa înțelegerea cu FC Drobeta. După zece victorii consecutive în amicale, ultima obținută la UTA, test întrerupt vineri seara în minutul 68 din cauza ploii torențiale, la scorul de 1-0 pentru severineni, Iulian Mihăescu a semnat pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon, și are ca obiectiv clasarea echipei pe un loc superior celui cinci obținut campionatul trecut, cu Marian Bucurescu.

Nu s-au făcut achiziții spectaculoase și nu avem valori individuale. S-a hotărât să mergem pe lotul actual, dar încercăm să jucăm pentru promovare”, a spus Mihăescu, care nu a cerut să i se aducă un jucător anume. FC Drobeta i-a legitimat vara aceasta pe mijlocașul Costi Gărgălie (Universitatea Craiova), atacantul Alexandru Fotescu (Corvinul Hunedoara), portarul Alin Barbu (Minerul Motru) și fundașul dreapta Flavian Roșianu (GP Craiova) și l-a împrumutat, la dorința jucătorului, pe mijlocașul Cristian Poiană la Minerul Mehedinți (C5), pentru un sezon.

Severinenii au un program infernal în primele șase etape, urmând să întâlnească în acest interval patru dintre pretendentele la promovare: „U” Cluj (d), Internațional Curtea de Argeș (a), Liberty Salonta (d), ACU Arad (a), Unirea Alba Iulia (d) și CSM Rm. Vâlcea (a). „Deși în primele șase etape avem meciuri deosebit de dificile, trebuie să ne mobilizăm exemplar pentru a nu ne îndepărta de podium”, a adăugat Mihăescu. (Mircea Oglindoiu)

11 Aug. 2008, 19:30 Seria 2
Pe aceeași temă