Istvan Szabo se impune la CSM: „Vrem să fim campionii returului”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Apr. 2013, 16:44 Actualizat: 10 Apr. 2013, 16:45 Seria 2
Istvan Szabo se impune la CSM:  „Vrem să fim campionii returului”

Adus în această iarnă de antrenorul Pelici la Vâlcea, atacantul Istvan Szabo (25 ani) a fost un jucător determinant până acum în cele două succese ale CSM-ului. Fostul sibian a profitat din plin de șansa care i s-a ivit după accidentarea lui Vasile și a pasat decisiv în jocul din Zăvoi cu Argeș, iar la Târgu Mureș a marcat un gol și a obținut un penalty.

„Am venit la Vâlcea și pentru antrenorul Pelici, dar și pentru că nu îmi găsisem echipă după desființarea Sibiului. Am găsit o familie unită, dar și mulți jucători tineri, cu potențial. Este concurență pe fiecare post, dar este benefică pentru noi, jucătorii, altfel te plafonezi. Sper ca și la Sibiu, să închegăm un grup unit și să ne batem la promovare” spune Szabo.

CSM va juca sâmbătă în Zăvoi cu FC Maramureș, și un succes îndepărtează probabil definitiv echipa vâlceană din zona retrogradării. „Nu mă mai gândesc la retrogradare. Sper să adunăm cât mai multe puncte, să fim, dacă se poate, campioana returului. Vrem să câștigăm și cu Maramureș și să continuăm seria bună de rezultate. Am fost catalogați o echipă ultradefensivă, e drept că jucăm mai mult pe contraatac, dar ne-am creat multe situații de gol” a mai spus tânărul atacant.

CSM Râmnicu Vâlcea este pe val și continuă cu Pelici seria începută în finalul turului cu Laurențiu Tudor, ajungând la șapte jocuri consecutive fără eșec.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Daniela Suditu (Sport Vâlcea)
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Apr. 2013, 16:44 Actualizat: 10 Apr. 2013, 16:45 Seria 2
Pe aceeași temă