Irimescu, urmărit de ghinion

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:23 Seria 2
Irimescu,** urmărit de ghinion

După accidentarea suferită într-un amical al iernii, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, a reluat, la o lună după recuperare, pregătirea separat. Jucătorul defensiv a acuzat din nou probleme medicale, fiind nevoit pentru a doua oară să efectueze controale amănunțite. Fundașul a început, luni, pregătirea.

„Am simțit dureri la antrenamente, cred că am călcat greșit, am fost din nou la medic, iar în ultimele două săptămâni am făcut recuperare la Policlinica Sportivă Craiova. De luni am început cu alergări ușoare, mă simt bine, aștept să fac un nou control să vedem când îmi spune medicul că pot intra în program normal. Am avut întindere de ligamente și entorsă”, a declarat jucătorul defensiv al celor de la FC Olt.

Irimescu a evoluat puțin în acest sezon. Dacă în prima parte a turului nu s-a regăsit în unsprezecele de start, înaintea returului, după ce în amicale a fost utilizat în formula de start, fundașul central s-a accidentat. Șansele ca acesta să evolueze în meciurile care au mai rămas de disputat sunt reduse, fiind în urmă cu pregătirea fizică.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă