Ionuț Stancu: „Cu publicul alături, vom promova”

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 15:04 Seria 2
Ionuț Stancu:**

Peste o lună de zile au stat în cantonament fotbaliștii de la CS Universitatea Craiova, iar începând de astăzi se antrenează în Bănie. Unul dintre jucătorii crescuți la Craiova, fundașul Ionuț Stancu, are două obiective la fel de importante: să promoveze cu echipa pe prima scenă și să umple arena „Ion Oblemenco”.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns acasă, că sunt la Craiova și voi face tot ce depinde de mine să le aduc bucurie celor din tribune. A fost o perioadă de pregătire bună, eu cred că ne-am antrenat foarte bine, dar rămâne de văzut în campionat, unul ce se anunță foarte greu. Noi ne dorim să promovăm și vom face tot ce depinde de noi să ne atingem obiectivele pe care le avem. Trebuie să fim conștienți că suntem Universitatea Craiova și trebuie să jucăm foarte bine pentru că oamenii din Craiova știu ce înseamnă fotbalul de performanță și așteaptă de la noi rezultate cât mai bune”, a spus Ionuț Stancu.

Fundașul de 30 de ani consideră că fără aportul suporterilor misiunea jucătorilor va fi mai dificilă: „La Craiova poate exista fotbal, dar fără spectatori și fără atmosfera pe care ei o crează nu cred că se poate face performanță. Sunt convins că ne vor ajuta. Tot timpul publicul a fost al 12-lea jucător, și în lupta pentru campionate, și în momentele mai grele a fost alături de echipă. Dar publicul va veni lângă noi cât timp vom avea rezultate și reușim să-i aducem alături de noi la stadion, ceea ce de fapt ne dorim cel mai mult”.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 15:04 Seria 2
Pe aceeași temă