Ionuț Popa nu a validat un gol adversarilor

22 Apr. 2009, 10:37 Seria 2
Ionuț Popa** nu a validat un gol adversarilor

UTA s-a antrenat marți după-amiază în compania formației antrenate de arădeanul Mircea Aslău, Viitorul Sânandrei (Liga III, seria 5). Ionuț Popa și Roland Nagy au folosit trei formule de echipă în cele trei reprize a câte 30 de minute ale meciului amical, ideea fiind de-a rula întreg lotul, pentru a oferi și jucătorilor care au evoluat mai puțin o nouă ocazie de-a se remarca în tentativa lor de-a prinde formula de bază.

 

Pe de altă parte, s-a urmărit obținerea unui antrenament bun în condiții de adversitate, dar și o consolidare a relațiilor de joc, cum a fost cazul fundașilor centrali Pocuca-Pascariu sau a liniei de mijloc din prima repriză. UTA s-a impus cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Mitu (pen.) și Leucuța.

 

Cei din Sânandrei au solicitat acordarea unui gol, la o fază la care au considerat că mingea a depășit linia porții, însă "centralul" Ionuț Popa nu a fost de acord și nu a validat reușita formației din LIga a III-a.
 
 
 
UTA R1: Marne – Toc, Pocuca, Pascariu, Gornic, Militaru, Drida, Mutulescu, Fritea, Polgar, Edson.

UTA R2: Marne – Olariu, Pocuca, Pascariu, Japalau, Nadaban, Drida, Georgiu, Fritea, Polgar, Mitu. Au mai jucat: Bujor, Copil, Leucuta.

UTA R3: Bujor – Olariu, Pocuca, Muth, Japalau, Leucuta, Lee, Nadaban, Copil, Gavrila, Negru.

Pașcovici și Văsâie se confruntă cu probleme medicale și nu au fost utilizați, iar Țucudean va reveni la antrenamentr abia joi, miercuri urmând să evolueze pentru reprezentantiva U18 a României într-un amical cu echipa similară a Israelului. Până la meciul cu FC Bihor, programat sâmbătă, la ora 11, UTA își va continua programul cu un antrenament pe zi.
 

articol scris de Sebastian Șiclovan

22 Apr. 2009, 10:37 Seria 2
Pe aceeași temă