Ionuț Popa a rămas înzăpezit la Arad și nu poate veni la antrenament

06 Feb. 2012, 16:26 Seria 2
Ionuț Popa** a rămas înzăpezit la Arad și nu poate veni la antrenament

Ninsorile abundente și viscolul din ultimele zile l-au blocat pe antrenorul Ionuț Popa acasă, la Arad. Din cauza drumurilor blocate, acesta nu mai poate ajunge luni seară, la antrenamentul echipei CSMS Iași. Tehnicianul a plecat acasă vineri seară, iar acum nu mai poate reveni la Iași nici cu avionul.

„Vineri, când am plecat din Iași ningea, dar se circula destul de bine. Am făcut 15 ore până acasă, la Arad. Acum drumurile sunt blocate. Nu se poate circula. Chiar dacă îmi este frică de avion, am luat în calcul și varianta de a ajunge la Iași cu avionul, de la Timișoara, dar nu pot ajunge nici la Timișoara. Mai mult, din câte am înțeles, sunt probleme și la aeroportul din Iași. Oricum, luni seară nu mai pot fi la Iași, dar marți, cu orice risc voi pleca din Arad. Ori cu mașina, ori cu trenul”, a declarat Ionuț Popa.

Nu doar antrenorul Ionuț Popa a rămas blocat în nămeți acasă, ci și câțiva jucători ai echipei ieșene, între care și Gado, Milea sau Claudiu Tudor.
„În această seară (n.r. luni seară) este programată o ședință scurtă de alergare, dar nu știu câți jucători vor putea ajunge la stadion. Sunt mulți care au plecat acasă după stagiul centralizat de pregătire și le este greu să vină, din cauză că drumurile sunt blocate. Deja m-au sunat Gado, Milea, Tudor și alții și mi-au sopus că nu pot ajunge luni seară la stadion”, a mai spus antrenorul Ionuț Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

06 Feb. 2012, 16:26 Seria 2
Pe aceeași temă