Ionuț Badea: „Trebuie să începem cu dreptul”

10 Aug. 2009, 19:03 Seria 2
Ionuț Badea:

FC Argeș va disputa primul meci al noului sezon al ligii a doua împotriva celor de la Tg. Mureș. Partida se va disputa sambata de la ora 11 la Rm. Vâlcea, gruparea din Trivale având terenul suspendat pentru o etapă.

 

FC Argeș a început deja antrenamentele pentru partida cu Târgu Mureș din prima etapă a ligii secunde: „O să fie un ciclu săptămânal în urma perioadei în care ne afăm, sâmbătă urmând să înceapă campionatul. Echipa va intra în cantonament joi iar vineri vom pleca la Rm. Vâlcea”, a declarat Ionuț Badea, antrenorul FC Argeș.

 

Badea afirmă că este foarte important ca echipa să pornească cu dreptul noul sezon: „Meciul cu Tg. Mureș este foarte important din punct de vedere al acestui nou început pentru mine. Tg. Mureș este o echipă bine structurată care a avut jocuri bune și foarte bune sezonul trecut. Urmează ca în această săptămână să vedem ce strategie aplicăm pentru ca sâmbătă să ne bucurăm de cele trei puncte.”

 

Pentru meciul cu Tg. Mureș, Ionuț Badea se confruntă cu probleme de lot, trei jucători fiind accidentați: ” Din păcat la meciul de la Rm. Vâlcea nu voi putea conta pe serviciile lui Cătălin Doman , Adrian Dulcea și Nicolae Diță. Primii doi jucători au entorsă la gleznă iar Diță este în ultima fază de recuperare după o leziune.”, a completat tehnicianul alb-violet.

 

Sursa: argesfc.ro

10 Aug. 2009, 19:03 Seria 2
Pe aceeași temă