Investitorul neamț, un nou miraj pentru UTA! Arădenii ar putea primi un ajutor neașteptat din altă parte

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 10:46 Seria 2
Investitorul neamț, un nou miraj pentru UTA!** Arădenii ar putea primi un ajutor neașteptat din altă parte

Nu mai departe de ziua de vineri, Iulian Olaru, reprezentantul omului de afaceri din Germania dispus să o preia „Bătrâna Doamnă” spunea că ar trebui să urmeze un weekend fierbinte, chiar decisiv, în încheierea tranzacției cu președintele clubului, Giovanni Catanzariti. Italianul a așteptat să fie contactat de cineva, ori personal, ori prin telefon, dar nu s-a întâmplat nimic în acest sens.

„Am fost disponibil pentru întâlniri și nici în Germania nu am fost invitat să plec. Nimeni nu a luat legătura cu mine în weekend, ultima oară când m-au auzit cu Iulian Olaru la telefon a fost joi. De atunci, am așteptat să se concretizeze ceva din cele spuse de acesta, însă am rămas cu așteptatul”, ne-a mărturisit Catanzariti.

Numai că Olaru nu a putut fi contactat de nimeni, așa că marea întâlnire de sâmbătă sau duminică nu numai că nu a mai avut loc, dar nici măcar nu există semnale că aceasta se reprogramează pentru o altă dată. Așa stând lucrurile, avem toate coordonatele pentru a crede că misteriosul investitor neamț întregește lista de miraje utiste ce s-a mărit în fiecare pauză competițională.

În tot acest timp, Gio rămâne ferm pe poziții și spune că e dispus să vândă în orice moment clubul pe o sumă modică și asta pentru că nu mai poate susține activitatea la nivelul ultimelor sezoane. Strigătul de ajutor al lui Catanzariti pare să-l fii sensibilizat pe primarul Gheorghe Falcă. Din informațiile noastre, acesta se va întâlni cu președintele „alb-roșiilor” pentru a găsi o cale de ieșire din situația grea pe care o traversează gruparea din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 10:46 Seria 2
Pe aceeași temă