Investitorul neamț, un nou miraj pentru UTA! Arădenii ar putea primi un ajutor neașteptat din altă parte

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Dec. 2012, 10:46 Actualizat: 17 Dec. 2012, 10:58 Seria 2
Investitorul neamț, un nou miraj pentru UTA!  Arădenii ar putea primi un ajutor neașteptat din altă parte

Nu mai departe de ziua de vineri, Iulian Olaru, reprezentantul omului de afaceri din Germania dispus să o preia „Bătrâna Doamnă” spunea că ar trebui să urmeze un weekend fierbinte, chiar decisiv, în încheierea tranzacției cu președintele clubului, Giovanni Catanzariti. Italianul a așteptat să fie contactat de cineva, ori personal, ori prin telefon, dar nu s-a întâmplat nimic în acest sens.

„Am fost disponibil pentru întâlniri și nici în Germania nu am fost invitat să plec. Nimeni nu a luat legătura cu mine în weekend, ultima oară când m-au auzit cu Iulian Olaru la telefon a fost joi. De atunci, am așteptat să se concretizeze ceva din cele spuse de acesta, însă am rămas cu așteptatul”, ne-a mărturisit Catanzariti.

Numai că Olaru nu a putut fi contactat de nimeni, așa că marea întâlnire de sâmbătă sau duminică nu numai că nu a mai avut loc, dar nici măcar nu există semnale că aceasta se reprogramează pentru o altă dată. Așa stând lucrurile, avem toate coordonatele pentru a crede că misteriosul investitor neamț întregește lista de miraje utiste ce s-a mărit în fiecare pauză competițională.

În tot acest timp, Gio rămâne ferm pe poziții și spune că e dispus să vândă în orice moment clubul pe o sumă modică și asta pentru că nu mai poate susține activitatea la nivelul ultimelor sezoane. Strigătul de ajutor al lui Catanzariti pare să-l fii sensibilizat pe primarul Gheorghe Falcă. Din informațiile noastre, acesta se va întâlni cu președintele „alb-roșiilor” pentru a găsi o cale de ieșire din situația grea pe care o traversează gruparea din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Dec. 2012, 10:46 Actualizat: 17 Dec. 2012, 10:58 Seria 2
Pe aceeași temă