Lovitură de teatru la UTA: Marțian și Catanzariti au ajuns la o înțelegere! Primul pas: Falub rechemat ca principal!

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 23:43 Campionat
Lovitură de teatru la UTA:** Marțian și Catanzariti au ajuns la o înțelegere! Primul pas: Falub rechemat ca principal!

Cei de la UTA au căzut la pace și au decretat: Gio și Marțian s-au înțeles cu privire la creanțe, Falub este noul antrenor, iar lotul se reunește pe 20 ianuarie, până atunci toată lumea fiind în concediu. În formula Marțian – Catanzariti – Zaharia – Idita – Barbu, cei de la UTA s-au mutat de la club la „Casa Românească” și – culmea – acolo le-au venit ideile.

La ora 22.00, miercuri, administratorul special al clubului, Dorin Micșa ne-a declarat: „Marțian, Catanzariti, reprezentanții administratorului judiciar, Urse și Zaharia, alături de mine, au ajuns la o înțelegere pentru bunul mers al clubului. S-au găsit pârghiile pentru ca actele să se poată semna conform legilor românești în vigoare, cu privire la cedarea creanțelor lui Catanzariti către Marțian. Noul antrenor este Adrian Falub, iar reunirea lotului este stabilită pentru 20 ianuarie, ora 10. Până atunci, toată lumea este în concediu, clubul fiind închis. Tot atunci, Adrian Marțian va debloca finanțarea la club, deoarece până la acea dată – conform legei insolvenței – nu ar putea băga bani în club. Mai mult decât atât, la data de 15 ianuarie, acționarii clubului, Marțian, Catanzariti și Guzzardi vor avea o ședință pentru desemnarea altui delegat special al SC FC UTA SA”. 

O adevărată lovitură de teatru la Arad, care le-a fost adusă la cunoștință, lui Dan Proca, liderul Suporter Club UTA și lui Mihai Joița, impresarul care ar putea redirecționa jucători spre UTA.

Articol scris de Leo SFÂRA

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 23:43 Campionat
Pe aceeași temă