„Întrebați pe altcineva de meciul cu Lupeni!”

21 Apr. 2009, 15:11 Seria 2

Au trecut anii și s-au pus kilogramele pe omul care în 1990 stingea speranțele unei națiuni întregi printr-un penalty ratat cu Irlanda, în optimi la Coppa Del Mondo. L-am regăsit pe Daniel Timofte arogant și durduliu, savurând cu infatuare succesul de la Târgoviște, în fața unei trupe resemnate la gândul că la anul va juca în Liga III.

 

Notă discordantă față de restul delegației petroșănene, Timofte s-a ferit cât a putut de jurnaliștii locali, pe buzele cărora nu avea de unde să știe că se regăsește aceeași întrebare, dincolo de banalitățile despre meciul de lângă Turnul Chindiei. Voinicul de pe banca Jiului a fugit mișelește din fața microfoanelor când a auzit cuvântul Lupeni.

 

“Întrebați pe altcineva despre meciul cu Minerul”, a aruncat peste umăr fostul internațional, acuzat în Petroșani că nu este străin de evoluțiile suspecte ale Jiului din ultima vreme. Noi am fi vrut părerea lui, că doar antrenorul ar trebui să explice de ce a menajat atâția titulari într-o confruntare pe care în mod normal și logic ar fi trebuit să o câștige fără probleme sau de ce jucătorii din teren se fereau să bată un amărât de penalty…
 

articol scris de Ionuț MARIN (Târgoviște)
 

21 Apr. 2009, 15:11 Seria 2
Pe aceeași temă