Instrucție cu Teleajen

19 Aug. 2009, 14:21 Seria 2
Instrucție cu Teleajen

 

Echipa antrenată de Valeriu Răchită a spulberat nou promovata în Liga a III-a Petrolul Teleajen cu scorul de 6-0, la pauză 3-0, într-un amical disputat, miercuri, pe terenul celei din urmă. Au marcat Crăciun (9), Elek (20 – penalty, 43), Sanda (57), Budescu (60) și Minciună (85).

A fost un joc bun al lupilor pe toată durata partidei, oricum mult mai bun decât la precedenta întâlnire dintre cele două formații, înaintea începerii campionatului, când divizionara secundă s-a impus la limită, cu scorul de 2-1, pe stadionul „Ilie Oană”.

„Atunci eram obosiți, echipa nu era la parametri normali din punct de vedere tactic. Acum suntem în competiție și acest lucru s-a văzut”, spune tehnicianul Petrolului, Valeriu Răchită.

 

Alexei Casian și Vlad Bostan, ambii din Republica Moldova, nu au convins și nu vor mai face parte din lot. Casian a semnat deja un contract cu Petrolul, care însă nu a fost înregistrat la Federația Română de Fotbal.

 

Petrolul Ploiești: Vlad – Stanca, Chiriță, Șomodean, P. Stoica – M. Tudor, Cl. Dumitrescu – Năstase, Avram, Elek – Crăciun.
Au mai jucat: Iorga – Cr. Vlad, Minciună, Budescu, Puchea, Hong, C. Stoica, Sanda, Casian, V. Bostan.
Antrenor: Valeriu Răchită

Petrolul Teleajen: Dumitrescu – Bădicu, Ionescu, Safta, D. Constantin – Oprea, Bărăgan, Costache, M. Dan – Ene, Bobeică.

Au mai jucat: Mălescu – Copcealău, Matei, Andrei, State, Cernea, Vulpe, Răducanu.

Antrenor: Valentin Negoiță.

 

Articol scris de Ciprian RADU
 

19 Aug. 2009, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă