Îngrijorat după schimbarea antrenorului la CSM. Pană: „E cam ultima șansă a lor”

Marius ANGHEL 01 May. 2014, 14:54 Seria 2
Îngrijorat după schimbarea antrenorului la CSM.** Pană:

Metalul Reșița și CSM Râmnicu Vâlcea se întâlnesc sâmbătă, în Valea Domanului, într-un meci extrem de important în ceea ce privește promovarea în Liga I.

Rosso-nerii au câștigat la Slatina și au rămas astfel în cărți pentru un loc de prima ligă. O victorie în meciul de sâmbătă i-ar face și mai mult pe fani să viseze frumos, mai ales că vâlcenii s-ar îndepărta foarte mult de acest obiectiv. Fotbaliștii din Zăvoi au doar varianta victoriei cu Reșița după ce au scos un singur punct din cele șase puse în joc în primele două etape.

„Dacă e să gândim după ce se întâmplă în clasament, e cam ultima șansă a lor. Trebuie să fim foarte atenți și să fim pregătiți de luptă pentru că sunt convins că va fi un meci foarte, foarte greu. Trebuie să stăm în joc, să nu greșim și atunci sunt sigur că vom câștiga”, a spus Marian Pană, antrenorul Metalului.

Rezultatele nesatisfăcătoare ale vâlcenilor din play-off l-au costat scump pe Claudiu Niculescu, care a fost înlocuit pe banca tehnică de către Erik Lincar. „Această schimbare poate să însemne un plus pentru jucători, să-și dorească să arate noului antrenor un suflu nou. Tot timpul parcă se mobilizează altfel jucătorii în astfel de momente. Dacă noi suntem în regulă, atunci lucrurile sunt rezolvabile ca să zic așa”, a mai spus Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 01 May. 2014, 14:54 Seria 2
Pe aceeași temă