Incertitudinea e cuvântul de bază la UTA! Catanzariti trece la planurile B sau C

16 Jun. 2012, 14:23 Seria 2
Incertitudinea e cuvântul de bază la UTA!** Catanzariti trece la planurile B sau C

Varianta asocierii dintre Giovanni Catanzariti și un om de afaceri din Capitală cu scopul de a-i crea culoar favorabil „Bătrânei Doamne” în lupta pentru promovare este tot mai puțin probabil să se realizeze. Nici vineri, zi considerată limită atât de președintele UTA-ei, cât și de antrenorul Falub sau căpitanul Mara, telefonul italianului nu a sunat, semn că bucureșteanul nu mai este interesat de o aventură în „alb-roșu”.

„Am avut o discuție cu dânsul acum zece zile, dar eu nu sunt persoana care să insiste. Dacă nu a mai sunat, înseamnă că implicarea dânsului nu mai e de actualitate. Sau, poate, cine știe, am putea primi vești în weekend”, a precizat șeful Campioanei Provinciei.

În lipsa unor propuneri concrete din partea lui Catanzariti, Adrian Falub – care i-ar fi transmis lui Gio că el nu i-a propus lui Aurelian Babuțanu să vină la UTA – sau jucători importanți cărora le expiră contractul pe 30 iunie, gen Mara, Hidișan, Purece sau Chindriș, s-ar putea reorienta. De abia luni, dacă nu sunt noutăți dinspre București, președintele „textiliști” încearcă să pună în practică planul B. Din informațiile noastre, italianul va zbura în țara natală, unde va purta alte discuții pentru o asociere cu un conațional, interesat cândva de un proiect în jurul „Bătrânei Doamne”.

Dacă nici această pista nu se va concretiza, fără posibilitatea de a susține o echipă de promovare, Giovanni Catanzariti va merge pe planul…C. Acesta este simplu și se bazează pe jucători tineri, din zonă, salariile urmând să nu treacă de 300 de euro pe lună. Nu este exclus ca italianul să facă un lot de Liga a 2-a format doar din tinerii din propria pepinieră, cu Francisc Tisza la timonă.

Sursa: Sport Arad

16 Jun. 2012, 14:23 Seria 2
Pe aceeași temă