Iancu despre promovarea Severinului în prima ligă: „Mi se pare moral”

01 Jun. 2012, 15:41 Seria 2
Iancu despre promovarea Severinului în prima ligă:**

FRF a decis ca echipa care va încheia campionatul pe locul al treilea în liga secundă, Gaz Metan Severin, să ia locul Politehnicii Timișoara în prima ligă.

Patronul echipei timișorene, care se va clasa, aproape sigur, pe primul loc, dar nu a primit licența pentru Liga I, crede că soluția este una corectă. „Este meritat. Mi se pare mult mai moral să intre locul trei din liga secundă decât să rămână locul 15 din prima ligă. Mai ales că echipa din Târgu Mureș este una plină de imoralitate”, a declarat Iancu.

Răspuns pentru Druckeria: „Nu mă interesează politica”

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria i-a transmis lui Iancu printr-un comunicat că fanii bănățeni îl vor plecat. Răspunsul patronului de la Poli este următorul: „Nu am citit comunicatul lor, pentru că nu mă interesează comunicatele grupărilor politice”. Iancu îi numește „politicieni” pe cei din Druckeria pentru că unii dintre candidații la primărie, respective consiliul local, sunt membri ai acestei asociații. Bineînțeles, aceștia sunt contracandidații omului pe care îl susține Marian Iancu.

Articol scris de Radu FAUR

01 Jun. 2012, 15:41 Seria 2
Pe aceeași temă