Iancu a schimbat foaia! Goga nu a mai fost criticat, ci ars la buzunar!

19 Oct. 2011, 14:57 Seria 2
Iancu a schimbat foaia!** Goga nu a mai fost criticat, ci ars la buzunar!

Marian Iancu a făcut în săptămânile precedente un obicei din a-l desființa pe Dorin Goga în direct, la televizor, după meciuri în care fotbalistul reușea să marcheze.

Sâmbăta trecută, președintele lui Poli chiar a avut ocazia să-și critice vedeta, care a evoluat foarte slab în deplasare, cu Luceafărul Oradea, și-a lăsat echipa în inferioritate după un henț stupid, iar alb-violeții au pierdut primul meci din acest sezon, în fața unei echipe care vine din liga a treia. Surprinzător, Iancu nu l-a mai făcut „nesimțit”, „indolent” sau „circar”, ci l-a lăsat pe antrenor să îl pedepsească. Iar Valentin Velcea a făcut-o. „Lui Goga i-am făcut referat. Am lăsat liberă suma pe foaie, nu am trecut nimic”, a declarat tehnicianul timișorean.

Velcea a povestit și modul în care s-a apărat Dorin Goga după ce a primit al doilea galben în meciul jucat la Sânmartin. „El mi-a spus că nu a luat roșu intenționat, că la primul galben pe care l-a luat a faultat, dar înainte a fost el faultat de două ori. După care, la al doilea, a fost o lipsă de apreciere, a vrut să dea cu capul în minge și a pus mâna pe ea. Eu i-am zis că e nepermis ca un jucător de talia lui să gândească așa când știe că are un galben”, a spus antrenorul lui Poli.

Team managerul timișorenilor, Daniel Stanciu, a taxat și el prin declarații prestația fotbalistului cu cel mai mare salariu din liga secundă. „Goga va primi o amendă, conform regulamentului de ordine interioară. Am analizat în această săptămână, sigur că suntem cu toții vinovați, dar principalii vinovați pentru eșecul de la Sânmartin sunt jucătorii. Nu vom mai tolera niciun act de indisciplină la jucători, pentru că ei câștigă foarte mulți bani în comparație cu fotbalul românesc. Nu mai vreau să le dau o palmă în plus, să le spun maximum contractelor de la Luceafărul Oradea”, a spus Stanciu.

Articol scris de Radu FAUR

19 Oct. 2011, 14:57 Seria 2
Pe aceeași temă