Ianc, pedepsit de Szabo: ”Este un jucător căruia i-am acordat șanse”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2015, 20:09 Seria 2
Ianc, pedepsit de Szabo: **

Deși a început campionatul ca titular, încet, încet, mijlocașul Sebastian Ianc a ieșit din primul 11. La Tărlungeni a fost doar rezervă, iar la meciul cu Mediașul, mijlocașul nu a prins nici lotul de 18.

„Încep să cred că din lotul de jucători pe care îl avem nu se simte lipsa unui jucător sau altuia. Ianc este un jucător căruia i-am acordat șanse. Am considerat că la acest joc nu poate să fie în lotul de 18. Jucătorii trebuie să înțeleagă că atunci cînd intră pe teren, ei trebuie să justifice și să aibă bucuria că joacă aici, la FC Brașov”, a spus Szabo.


Asistență peste Steaua – Viitorul

Cu toate la sâmbătă, la Brașov, vremea a fost excelentă pentru această perioadă, doar circa 500 de spectatori, printre care și 10 fani veniți de la Mediaș, au ținut să asiste la derby-ul Seriei a 2-a. La aceeași oră cu meciul de pe „Tineretului”, pe Stadionul Forex, Steaua și Viitorul jucau un meci amical, însă nici aici brașovenii nu s-au înghesuit, la amical asistînd circa 100-150 de spectatori. La meciul de pe „Tineretului” a asistat și secundul lui Hagi, Fane Iovan, cel care l-a urmărit pe Puțanu, jucător împrumutat de Viitorul la FC Brașov. Celălalt jucător împrumutat la Brașov, Perju, s-a accidentat la antrenamentul de vineri și nu a putut fi folosit.
 

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 12 Oct. 2015, 20:09 Seria 2
Pe aceeași temă