House Party pentru UTA

Publicat: 26 Mar. 2009, 14:15 Actualizat: 26 Mar. 2009, 14:24 Seria 2
House Party pentru UTA

Suporterii Bătrânei Doamne s-au mobilizat și au organizat un eveniment dedicat clubului fanion al Aradului. De fapt, este vorba despre un șir de evenimente care se vor desfășura pe tot parcursul zilei de sâmbătă în parcarea Complexului Comercial Armonia și în fostul club Moskeea din Aradul Nou. Toate încasările rezultate în urma evenimentelor vor fi donate clubului UTA, astfel că suporterii utiști, dar și arădenii care țin la unul dintre simbolurile orașului vor avea ocazia să întindă o mână de ajutor Bătrânei Doamne. Intitulată Arad Urban Summit 2009 – acțiunea organizată de suporterii UTA-ei are ca scop strângerea de fonduri pentru clubul fanion.

 

Meciuri demonstrative în parcarea complexului Armonia
Sâmbătă, între ora 10 și ora 16, în parcarea complexului Armonia vor avea loc mai multe meciuri de fotbal între echipe formate din copii și juniori arădeni. Acolo se vor afla și antrenori ai mai multor cluburi din Arad, astfel că părinții care doresc să-și îndrume copiii (6-8 ani) spre fotbal, vor avea ocazia unui prim contact cu specialiștii, care le vor face o primă evaluare micilor fotbaliști.

Carduri de fidelitate SCU
Pentru un sprijin concret destinat Centrului de Copii și Juniori al UTA-ei, arădenii vor avea ocazia să achiziționete carduri de fidelitate puse în vânzare de Suporter Club UTA. Prin aceste carduri, nu doar că se oferă un ajutor material Bătrânei Doamne, dar se și primește o reducere de 10% la cumpărarea oricăror produse promoționale cu UTA până în data de 31 mai. Produsele promoționale UTA – tricouri, fulare, eșarfe, pixuri, brichete, căni, scrumiere, umbrele, șepci etc – vor putea fi achiziționate atât de la standul care va fi amenajat în parcarea complexului Armonia, cât și de la magazinul Computer World, situat pe bulevardul Revoluției în aceeași incintă cu o reprezentanță Vodafone, vizavi de centrul Ziridava.

Ajutor pentru UTA: cumpărați abonamente „Și eu iubesc UTA”
Începând de joi, clubul UTA va pune în vânzare abonamente pentru meciurile rămase de disputat din returul campionatului. Abonamentele „Și eu iubesc UTA” reprezintă o nouă modalitate prin care suporterii își pot dovedi atașamentul față de echipa favorită, aflată într-o situație dificilă. La tribuna I și în sectorul J al tribunei a II-a, un abonamente „Și eu iubesc UTA” costă 100 de lei. La tribuna a II-a, abonamentul costă 80 de lei, iar la peluze 40 de lei. Abonamentele vor fi puse în vânzare și sâmbătă, în cadrul Arad Urban Summit, în parcarea centrului comercial Armonia.


Sâmbătă, ora 18: România U21 – Andorra U21. Încăsările rămân clubului UTA

Sâmbătă, de la ora 18, reprezentativa de tineret a României va susține un meci oficial, în cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, împotriva echipei similare a Andorrei. Partida va avea loc pe stadionul Francisc Neuman. Organizatorii Arad Urban Summit 2009 îi invită pe toți microbiștii arădeni la stadion, mai ales că Federația Română de Fotbal va oferi încasările clubului UTA. Prețul unui bilet la meciul România U21 – Andorra U21 este de 5 lei, intrare generală.

Party pentru UTA în fostul club Moskea
Arad Urban Summit a fost conceput astfel încât nu doar suporterii UTA-ei sau microbiștii, în general, să se regăsească în cadrul evenimentelor, ci și amatorii de clubbing. Astfel, sâmbătă seara, între ora 21 și ora 6, utiștii le oferă tuturor arădenilor interesați un house-party la fostul club Moskeea. Vor mixa DJ cunoscuți, a căror prezență va garanta reușita nopții: DJ Miss Sunshine (Croația), DK Kool&Pagal, DJ Nanook, DJ Magyi, DJ Paul Hava, DJ Snaz. Accesul la party se va face pe baza unor brățări, pe care organizatorii le vând cu 20 de lei. Evident, fondurile obținute vor fi direcționate spre clubul UTA.

Carduri de fidelitate Suporter Club UTA
Suporter Club UTA a pus în vânzare carduri de fidelitate, realizate cu un scop dublu: banii rezultați din încasări vor fi donați clubului UTA, iar posesorii lor beneficiază de o reducere de 10% la achiziționarea materialelor promoționale UTA până în data de 31 mai 2009. Cardurile de fidelitate Suporter Club UTA se pot cumpăra de Old Lady’s Pub, dar și pe tot parcursul zilei de sâmbătă, de la standul amenajat în parcarea complexului comercial Armonia.  În parcarea Armonia se va derula sâmbătă, între ora 10 și ora 16, o altă acțiune din cadrul „Arad Urban Summit 2009”, acolo urmând să se desfășoare mai multe meciuri demonstrative de copii și juniori, susținute de fotbaliști ai cluburilor arădene. De asemenea, cardurile de fidelitate Suporter Club UTA vor fi puse în vânzare sâmbătă, la stadionul „Francisc Neuman”, care va găzdui de la ora 18, meciul dintre reprezentativele de tineret ale României și Andorrei.

Se vând brățări pentru house-party-ul dedicat UTA-ei
Arădenii interesați să participe la house-party-ul „Arad Urban Summit 2009” dedicat clubului de fotbal UTA, pot deja să-și cumpere brățări, în schimbul a 20 de lei, prin care au asigurat accesul la petrecerea care va avea loc sâmbătă, la fostul club Moskeea. Evenimentul este pus la punct de suporterii Bătrânei Doamne și va fi susținut de o serie de DJ: Miss Sunshine, Kool, Pagal, Nanook, Magyi, Paul Hava, Snaz.
Brățările pot fi cumpărate de la clubul UTA, de la Old Lady’s Pub ori de la reprezentanții brigăzilor SUR și Rasa, dar și sâmbătă seara, de la Club Moskea.

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

Publicat: 26 Mar. 2009, 14:15 Actualizat: 26 Mar. 2009, 14:24 Seria 2
Pe aceeași temă