Horia Crișan crede în play-off: „Să învingem la Vâlcea și vom avea moral bun cu UTA și Brașov”

Marius ANGHEL 22 Mar. 2016, 12:20 Seria 2
Horia Crișan crede în play-off:**

Transferat pe ultima sută de metri înainte de începerea sezonului de primăvară, Horia Crișan s-a impus repede în formația pâncotană și a devenit titular. Asta și datorită absenței lui Claudiu Pascariu, indisponobil după o accidentare.

Fundașul central, născut la Turda, venit din Lituania de la Kruoja Pakruojis, a jucat primul meci din viața sa pe stadionul din Pâncota. Asemenea celorlalți jucători implicați în disputa dintre Șoimii și Chindia Târgoviște, nici lui Crișan nu i-a plăcut starea gazonului. „Am jucat pe un teren foarte, foarte greu contra unui adversar puternic. Nici la Reșița și nici la Satu Mare nu am beneficiat de condiții de joc mai bune, dar pe teren propriu, acasă la noi, ar fi trebuit să fie altceva pentru a ne putea desfășura”, spune puternicul fundaș.

În urma remizei albe, Șoimii și-a diminuat categoric șansele de a accede în play-off, dar Crișan încă nu și-a pierdut orice speranță: „Din păcate, rezultatul de egalitate nu ne ajută, chiar dacă suntem neînvinși în acest an. Cred că am avut și ghinion. Dacă Alin Mihai marca, câștigam! Nu suntem condamnați la play-out, trebuie doar să învingem la Râmnicu Vâlcea și atunci vom avea un moral foarte bun pentru următoarele jocuri, cu UTA și FC Brașov”.

În fine, pâncotanul recunoaște că evoluțiile sale pot fi și mai bune în tricoul „alb-negru”: „Deocamdată nu sunt mulțumit de ce am realizat la Pâncota. Sunt sigur că pot mai mult, pot să-mi ajut mai mult echipa. Aș dori să demonstrez acest lucru în următoarele etape”.

CSM Râmnicu Vâlcea – Șoimii Pâncota, meci ce contrează pentru etapa a 24-a a Ligii 2, Seria 2, se dispută miercuri, de la ora 15:00.

Test și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Mar. 2016, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă