Horațiu Popa și Daniel Cojocaru, pe lista neagră?!

19 Dec. 2008, 13:24 Seria 2
Horațiu Popa și Daniel Cojocaru, pe lista neagră?!

Disponibilizările în masă la echipa de fotbal Jiul Petroșani nu par să se oprească după ce Adrian Câmpeanu, Dragoș Boboc și Daniel Zdrâncă au fost anunțați să-și găsească echipe.
Se pare că rândul celor trei va fi îngroșat de fundașul Horațiu Popa și de mijlocașul Daniel Cojocaru (foto).

 

Vicepreședintele Marian Spiru a confirmat până în prezent că Jiul se va despărți sigur de Câmpeanu, Boboc și Zdrâncă. Oficialii din Vale s-au arătat revoltați de faptul că Boboc și Câmpeanu au băgat memorii la Federații pentru sume de bani infime: 78 de dolari, respectiv 230 de dolari.

 

„Ar trebui să le fie rușine pentru că au făcut așa ceva. Echipa se află pe locul 12 și ei cer bani în condițiile în care au câștigat și 1.500 de dolari pe lună”,au spus oficialii petroșeneni. Pe de lată parte jucătorii în cauză spun că nu și-au cerut decât drepturile, iar obiectivul stabilit de club, clasarea pe locul 8, nu e compromis.

 

„Pe locul 8 trebuie să ne situăm la finele campionatului nu la finele turului așa că nu am ratat niciun obiectiv”,a spus Dragoș Boboc.

 

Dacă Horațiu Popa a fost unul dintre jucătorii care au mai făcut cunoștință cu echipa de bază, Daniel Cojocaru a  căzut în dizgrația clubului și din cauza faptului că a acumulat mai multe etape de suspendare decât meciuri jucate.
 

 

Aricol scris de Loredana Juglea
 

19 Dec. 2008, 13:24 Seria 2
Pe aceeași temă