Hămbășan limpezește apele la Voința: „Echipa va încerca să meargă mai departe”

01 Sep. 2012, 16:33 Seria 2
Hămbășan limpezește apele la Voința:**

Conducerea clubului CSU Voința se arată îngrijorată de speculațiile din ultimele zile apărute în mass-media și infirmă zvonurile conform cărora nu s-ar prezenta la meciul de sâmbătă, cu Corona Brașov.

Președintele clubului de pe „Municipal”, Ioan Hămbășan, a declarat că a avut o discuție cu jucătorii, pe care i-a asigurat că, în scurt timp, își vor primi salariile.

Totodată, oficialul sibian a recunoscut că, în aceste momente, clubul traversează o perioadă mai puțin fastă din punct de vedere financiar, dar că, la începutul săptămânii viitoare, lucrurile s-ar putea îndrepta. Luni, concucerea Voinței va purta negocieri cu o serie de persoane care s-au arătat interesate să preia acest club.

„Am avut, joi seara, o discuție cu jucătorii. Am dat asigurări că facem tot posibilul să le plătim salariile, săptămâna viitoare. Nu este adevărat că nu ne prezentăm la meciul de la Brașov, așa cum s-a speculat. Sunt pure invenții ale unora care nu vor decât răul acestei echipe. Băieții s-au antrenat inclusiv în această seară, iar mâine la prânz plecăm la Brașov, unde sperăm să obținem un rezultat bun. Recunosc că trecem printr-o perioadă mai puțin bună în plan financiar. Luni vom avea o ședință la nivel de conducere și vom vedea care sunt motivele pentru care unii dintre membrii Consiliului Director au luat decizia de a renunța, în această săptămână, la acest proiect. Am rămas surprinși de cele întâmplate, dar Voința nu moare, echipa va încerca să meargă mai departe, însă eu singur nu pot să o mai susțin. Tot la începutul săptămânii viitoare vom avea noi negocieri. Sunt câțiva oameni care și-au manifestat interesul să preia acest club, iar luni seara, sau cel târziu marți vom avea un răspuns în acest sens. În momentul în care va apărea orice fel de modificare în structura clubului, vom organiza o conferință de presă prin care vom aduce la cunoștința mass-media noutățile de ultim moment”, a declarat, vineri, Ioan Hămbășan.

Meciul Corona Brașov – CSU Voința Sibiu, din prima etapă a ediției de campionat 2012/2013, se dispută astăzi, de la ora 17.00, în localitatea de la poalele Tîmpei.

Lotul cu care cuplul de antrenori Neluțu Luca – Florin Berța începe acest sezon este următorul: Marius Zăvoi, Dani Sergiu Vlad, Andrei Piko, Silviu Mănișor – portari; Paul Medeșan, Andrei Mărginean, Caius Lungu, Marius Burlacu, Marius Armenean, Valter Heil, Dumitru Apostol – fundași; Sergiu Popovici, Alin Zereș, Daniel Tătar, Ionuț Petrescu, Eugen Beza, Gabriel Cruceru, Florin Hoprich – mijlocași; Radu Neguț, Cristian Cigan, Doru Dudiță, Dragoș Năstase – atacanți.

Sursa: Ora de Sibiu

01 Sep. 2012, 16:33 Seria 2
Pe aceeași temă