Gură de oxigen pentru Minerul

Loredana JUGLEA 04 Apr. 2009, 16:04 Seria 2
Gură de oxigen pentru Minerul

Muștruluiți de primarul Resmeriță pentru insuccesele din deplasare, elevii lui Petre Gigiu au mizat totul pe cartea victoriei.

Încurajați de peste 500 de fani „minerii” au avut o primă repriză slabă, în care oaspeții de la FC Bihor au fost cei care au avut inițiativa. Acest lucru s-a concretizat și pe tabela de marcaj, bihorenii deschizând primii scorul, în minutul 15, prin Tomaz. Acesta a croșetat apărarea gazdă și l-a învins pe portarul Ciucă cu un șut din 9 metri. Până la pauză tot oaspeții au fost cei care au dominat și doar paradele lui Ciucă a făcut ca tabela să rămână neschimbată.

În partea a doua, lupenenii au preluat inițiativa și prin inspirația antrenorului Gigiu, care îl introduce în teren pe Roman, partida capătă p altă turnură. În minutul 49, căpitanul Chițu (foto) pornește o acțiune spre poarta lui Szas, portarul orădean este neinspirat și lupeneanul nu iartă, restabilind egalitatea. Minerul profită de situația favorabilă și mai ratează o mare ocazie prin Chițu.

În minutul 60 la o fază manual lucrată de Boroiban și Nicorec Minerul preia conducerea. Boroiban centrează de pe stânga, iar Nicorec reia cu capul din șase metri și îl lasă spectator pe Szas. Finalul de meci este unul dramatic atât gazdele cât și oaspeții lăsând garda jos. Fluierul final îi prinde pe spectatori în picioare, iar victoria face ca Minerul să râmănă în cursa pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare.

Loredana JUGLEA 04 Apr. 2009, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă