Gugulanii și-au sfințit stadionul pentru a scăpa de ghinion: „De-acum, Dumnezeu e alături de FC Caransebeș”

După ultima înfrângere suferită pe teren propriu, în etapa a 8-a a Ligii 2, în fața celor de la CS Mioveni, scor 0-1, meci în care jucătorii echipei FC Caransebeș au ratat poate cât în toate celelalte partide de până acum, conducerea nou-promovatei a hotărât ca, pentru a alunga ghinioanul de care băieții lui Sorin Bălu par a fi urmăriți pas cu pas, să sfințească Stadionul Municipal din Parcul Teiuș.

Slujba, la care au participat antrenorul Sorin Bălu, președintele Cosmin Popovici, întregul staff tehnic și tot lotul de jucători, a fost oficiată astăzi, 17 octombrie, de preotul Gheorghe Tistu, de la Episcopia Caransebeșului, care a spus: „De acum înainte, Dumnezeu e alături de FC Caransebeș! Dar și voi – a adăugat părintele către fotbaliști -, trebuie să-i răspundeți ca niște adevărați credincioși”.

Au fost sfințite vestiarele, gazonul și porțile, moment după care a avut loc o ședință foto cu toți jucătorii, pentru viitorul site al clubului, iar după antrenament gugulanii au plecat spre Râmnicu Vâlcea, unde, în etapa de 9-a, vor juca sâmbătă, cu CSM.

În patru meciuri disputate până acum pe teren propriu, FC Caransebeș a marcat o singură dată, în chiar primul joc. Până acum, nou-promovata a obținut o victorie, 1-0 cu Olimpia, două egaluri, 0-0 cu Unirea Tărlungeni și AFC Fortuna, și o înfrângere, 0-1 cu CS Mioveni. După opt etape desfășurate până acum, jucătorii lui Sorin Bălu au marcat 4 goluri și au primit 9.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă