Gugulanii pierd încă un jucător experimentat din lot. Fundașul nu vrea să mai rămână după ce Artimon a plecat: „Îmi depun și eu memoriu”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Jul. 2015, 15:26 Seria 2

Aflat la final de contract cu FC Caransebeș, fundașul central Ciprian Dinu (33 ani) este decis să se alăture grupului de jucători care au depus memorii pentru a-și recupera restanțele.

„Am de încasat salariul pe o lună și prima de obiectiv, voi depune și eu memoriu. Aș fi rămas la Caransebeș dacă rămânea și profesorul Artimon, dar el a plecat pentru că a fost mințit. Artimon ținea fotbalul acolo pe linia de plutire, i-a luat în iarnă cu șapte puncte și era să prindem play-off-ul. Dacă Artimon nu mai este acolo, se alege praful. În club nu este niciun om de fotbal care să se priceapă la fenomen. La antrenamente nu se strâng nici 10-11 jucători, o parte din ei îl așteaptă încă pe Artimon. Eu am însă o familie de întreținut, nu pot aștepta la infinit” a anunțat Ciprian Dinu.

Fundașul central a evoluat în acest an în 11 meciuri pentru Caransebeș, reușind două goluri.


 

Săptămâna trecută, la Caransebeș, au sosit doi agenți FIFA din Italia, care sunt și oameni de afaceri, aceștia anunțându-și intenția de a prelua managementul echipei. Italienii au purtat o serie de discuții cu reprezentanții clubului gugulan privind condițiile în care ar putea veni la echipa din Liga 2, anunțând că doresc să facă performanță la Caransebeș, să aducă aici jucători din America Latină sau din alte țări europene, inclusiv fotbaliști împrumutați din Serie A, astfel încât formația să fie o rampă de lansare pentru aceștia, dar și pentru jucătorii români. În acest caz, antrenor la FC Caransebeș ar urma să fie Luca Cavallo, fost mijlocaș la Genoa, care a disputat 500 de meciuri în Serie A.

Lotul echipei gugulane a avut liber la antrenamente până astăzi, 21 iulie, când la Caransebeș era anunțată sosirea atât a celor doi investitori, cât și a lui Luca Cavallo. În cazul în care se va ajunge la o înțelegere cu Consiliul Director al clubului, lui Alin Artimon i se va oferi postul de director tehnic, în caz contrar acesta urmând să-și reia atribuțiile de antrenor principal.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Jul. 2015, 15:26 Seria 2
Pe aceeași temă