Grozavu și Falub se întâlnesc ca rivali după experiența Iași: „Nu știu dacă ne poate surprinde cu ceva”

15 May. 2012, 19:34 Seria 2
Grozavu și Falub se întâlnesc ca rivali după experiența Iași:**

Antrenorii care se războiesc mâine în Luceafărul Oradea – UTA au fost nu demult de aceeași parte a baricadei. Leo Grozavu era manager sportiv la CSMU Politehnica Iași, iar Adrian Falub antrenor la aceeași echipă. Cu cei doi pe bancă, moldovennii obțineau o remiză la Arad în ultima etapă a campionatului trecut. Cel care a marcat golul de 2-2 în prelungirile partidei, din penalty, a fost o altă veche cunoștiință a „alb-roșiilor”, Adi Drida.

În ciuda parcursului destul de bun al actualului tehnician al „Bătrânei Doamne”, contractul acestuia la clubul din Copou nu a mai fost prelungit, câteva luni mai târziu plecând și Grozavu în favoarea lui Florin Prunea. „Îl cunsoc bine pe Adi Falub, nu știu dacă ne poate surprinde cu ceva în partida de miercuri”, a precizat fostul fundaș al Ceahlăului. „Dacă zice el, așa o fi…Lăsând gluma la o parte, într-adevăr ne cunoaștem foarte bine, pot să spunem că suntem amici. Nu prieteni, că asta e ceva mai mult, dar, oricum, revederea va fi plăcută. Mai departe, cel mai bun să câștige”, a replicat „principalul” UTA-ei.

Până în ultimele runde, Grozavu și Falub au fost neînvinși la Luceafărul, respectiv UTA. Orădenii au clacat după zece rezultate pozitive la Turnu Severin, în timp ce arădenii au pierdut după patru confruntări fără eșec.

Sursa: Sport Arad

15 May. 2012, 19:34 Seria 2
Pe aceeași temă