Greu de Ucis II

14 Oct. 2011, 14:58 Seria 2
Greu de Ucis II

În sezonul trecut Poli ducea o luptă a invincibilității pe plan european cu formații precum FC Porto sau FC Copenhaga. Retrogradați în Liga a II-a, bănățenii se întrec cu Bistrița, alături de care rămân singurii neînvinși în primele două eșaloane.

Timișorenii au avut în sezonul trecut al Ligii I un start ezitant, dar fără înfrângere. Echipa suferea de sindromul remizelor și ocupa doar locul 6 după opt etape. Reduta „violetă” a rezistat atunci până în etapa cu numărul 27, când a fost doborâtă de Rapid.

Tot după atâtea jocuri, în eșalonul secund ce-i drept, Poli e pe prima poziție. Gloria Bistrița, cu un joc în minus, e singura ce o poate depăși, la golaveraj. Bănățenii se mândresc însă cu un plus. „Poli este singura echipă care n-a pierdut unsprezece jocuri oficiale, opt in campionat, trei in Cupa României. Din punctul meu de vedere în campionatul Ligii a II-a ar fi trebuit să avem cel puțin patru puncte în plus”, spune președintele Gheorghe Chivorchian.

„Încercăm să depășim recordul!”

Antrenorul Valentin Velcea își propune o serie chiar mai bună ca precedenta. „Incercăm sa depășim recordul de anul trecut. E bine că sunt motivații pe lângă cea principală a obiectivului, e cea să nu ieșim de pe teren învinși, se mai intamplă și egaluri. Mie nu-mi place să joc defensiv”, susține Velcea.

„Nu e ușor să fii neînvins dar e un lucru foarte bun, sper să o ținem așa până la final”, Nicolas Gorobsov, mijlocaș FC Timișoara

Articol scris de Cornel BIHOLARI

14 Oct. 2011, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă