Chivorchian trimite săgeți către FC Brașov: „Terminați cu gogorițele!” Președintele lui Juventus îl pune la punct și pe Țălnar

Marius ANGHEL 15 Dec. 2016, 11:08 Liga 2
Chivorchian trimite săgeți către FC Brașov:

Euforic după victoria din derbiul cu FC Brașov, de la finalul săptămânii trecute, Gheorghe Chivorchian, președintele echipei Juventus București, își face deja planurile pentru Liga 1. Invitat ieri dimineață la DigiSport Matinal, Chivorchian a explicat secretul sezonului bun reușit de echipa pregătită de Daniel Oprița.

„Noi am avut liniște la echipă asigurată de patronul echipei. La noi s-au plătit salariile și primele la timp, iar atunci când ai liniște financiară, jucătorii se pot concentra doar la fotbal”, a spus Chivorchian.

Prime de promovare de 10.000 de euro de jucător!

Neoficial, se vorbește că patronul clubului Juventus, Ionel Ciuclea, le-a promis jucătorilor prime de 10.000 de euro pentru promovare! „Patronul le-a promis jucătorilor un bonus consistent pentru promovare”, a spus Chivorchian, care nu a infirmat suma vehiculată în presă.

„Doar cei de la FC Brașov au avut de comentat”

Cum era de așteptat, Chivorchian nu a ocolit subiectul FC Brașov și nu a ratat ocazia să trimită câteva săgeți către oficialii clubului brașovean. „Chiar nu este o rivalitate cu cei de la FC Brașov. Eu le-am spus șefilor de la FC Brașov că ar fi bine ca fiecare să-și vadă de treaba lui. Așa, dacă tot ieșim cu tot felul de afirmații de genul celor din prima parte a sezonului, nu ajută nimănui, nu e bine. Cei care au tot aruncat tot felul de gogorițe prin presă au fost doar cei de la FC Brașov, restul echipelor din serie nu au avut nimic de comentat”, a precizat Chivorchian la DigiSport.

„Păi, dacă te-a bătut unul care cară kelenul… ce valoare ai tu?”

Șeful celor de la Juventus a ținut să-i dea o replică și lui Cornel Țălnar, după ce antrenorul brașovean a purtat un război al declarațiilor cu Daniel Oprița. „Eu chiar am vorbit de multe ori și cu Cornel Țălnar și i-am spus să fie atent când face o afirmație, că s-ar putea să-i fie în defavoarea sa. Ultima dată, după meciul de la București, Țălnar a spus că Oprița, care este director sportiv și are și licența A de antrenor, este masor la Juventus. E trist! Păi dacă unul care care cară kelenul la Juventus te-a bătut, îți dai seama ce valoare ai tu? Mai bine analizează-ți echipa ta, vezi ce lucruri bune ai făcut, și apoi vezi ce trebuie să faci”, a încheiat președintele bucureștenilor.

Avantaj Țălnar

Cornel Țălnar nu a dorit să comenteze declarațiile lui Chivorchian, însă a precizat că „am jucat două meciuri cu cei de la Juventus, la Brașov am câștigat cu 1-0, iar la ei am pierdut cu 2-1. În caz de egalitate la finalul campionatului, avantaj Țălnar! E foarte simplu și elegant”.

Cu cele trei puncte câștigate sâmbăta trecută, în etapa a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din acest an, Juventus iernează pe primul loc cu 45 de puncte obținute în 19 meciuri. Pe poziția a doua promovabilă a urcat UTA Bătrâna Doamnă, cu 39 de puncte, în timp ce FC Brașov a căzut pe 3, poziție de baraj de promovare, cu 38 de puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Mihai ANDRIEȘ (FRF.ro)

Marius ANGHEL 15 Dec. 2016, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă