Echipa care bate la porțile Ligii 1: își modernizează stadionul și are un obiectiv care dă frisoane granzilor! „O să spuneți că suntem un pic obraznici!”

Valentin Nastaila 05 Apr. 2017, 21:14 Campionat
Echipa care bate la porțile Ligii 1: își modernizează stadionul și are un obiectiv care dă frisoane granzilor!**

Juventus București este cu un pas în Liga 1. Formația din Colentina conduce detașat clasamentul din liga secundă, cu 60 puncte, și nu are cum să rateze prezența în primul eșalon din sezonul următor.

Invitat în studioul ProSport LIVE, Gheorghe Chivorchian a recunoscut că la începutul stagiunii nu s-a gândit că echipa pe care o conduce va ajunge într-o asemenea poziție.

Acum, ajuns în situația de a promova în Liga 1, președintele celor de la Juventus afirmă că va moderniza stadionul și are și un obiectiv extrem de îndrăzneț: intrarea în play-off de la prima participare în prima ligă.

„Dacă vom promova, ne gândim chiar la primele șase locuri. O să spuneți că suntem un pic obraznici, dar ne gândim. Trebuie să ne completăm lotul. Cu echipă din acest moment, cu acest lot, ne putem clasa undeva pe locurile 8-10. Am transferat un copil de la Ardealul Cluj, am dat 25.000 de euro pe el. Are 19 ani, în scurt timp va bate la porțile echipei naționale. Poate juca pe ambele benzi, dar poate juca și în spatele vârfului. Nu transferăm jucători cu prea multe vize pe pașaport.

Vara trecută obiectivul nostru a fost consolidarea centrului de copii și juniori și locurile 4-6. Dar dacă jocul echipei ne-a adus în poziția asta, nu poți să spui ‘nu’. Vrem să ‘cosmetizăm’ terenul, să punem încălzire, o tribună nouă de aproape 4.000 de locuri. Trebuie să ne prezentăm ca o echipă care se respectă și îi respectă pe cei care vin pe stadionul nostru”, a declarat Gheorghe Chivorchian la ProSport LIVE.

Valentin Nastaila 05 Apr. 2017, 21:14 Campionat
Pe aceeași temă