Goga: „Nu jucăm în B din vina noastră”

14 Sep. 2011, 18:57 Seria 2
Goga:**

Atacantul lui Poli a fost făcut „circar” de președintele clubului, Marian Iancu, după egalul de la Bistrița. Goga a înscris un gol în acel meci și a fost desemnat omul meciului de suporterii care au votat pe sondajul de pe site-ul clubului.

Goga i-a răspuns, astăzi, lui Marian Iancu, după ce acesta i-a reproșat că nu face faza defensivă. „Aveam nevoie de mai multă concentare la Bistrița. Vă dați seama, puneți-vă în locul nostru. Săptămâna aceasta joacă echipele românești în cupele europene, iar noi ne uităm la televizor. Trebuia să fim și noi acolo, ne-am câștigat acest drept pe teren, am jucat ani la rând cu Ajax, Stuttgart, Manchester City și acum jucăm în liga a doua și nu din vina noastră. Cred că este un blocaj psihic, ne găsim foarte greu motivația, dar încercăm să ne motivăm meci de meci și să fim cei care eram și înainte”, a declarat Dorin Goga.

„După meci mi-am spus punctul meu de vedere, iar antrenorii mi-au spus că sunt mulțumiți de mine și că s-a văzut o îmbunătățire în jocul meu”
Dorin Goga, atacant Poli Timișoara

Articol scris de Radu FAUR

14 Sep. 2011, 18:57 Seria 2
Pe aceeași temă