Gligor: „Ne-am concentrat numai pe meciul cu Târgu Mureș. Trebuie să câștigăm”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 13:26 Seria 2
Gligor:**

FC Olt Slatina întâlnește, în primul meci susținut în fața propriilor suporteri, favorita la promovare, ASA Târgu Mureș.

Meci tare pentru FC Olt. Divizionara secundă slătineană primește vizita uneia dintre cele mai puternice formații ale seriei, ASA Târgu Mureș. Ardelenii s-au mișcat cel mai bine pe piața transferurilor, achiziționând o serie de fotbaliști cu numeroase prezențe în Liga I. Ousmane N” Doye, Voiculeț, Laszlo Sepsi, Bobi Verdeș, Hora sau Amauri sunt doar câțiva dintre jucătorii de bază din lotul aflat sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

Misiunea obținerii punctelor puse în joc nu va fi deloc ușoară pentru slătineni, care pornesc cu șansa a doua în confruntarea cu ASA Târgu Mureș. Cu toate astea, divizionara secundă slătineană speră într-un rezultat pozitiv, iar meciul se anunță disputat. Gruparea pregătită de Dan Oprescu se află la două puncte de play-off, iar un rezultat bun ar menține-o în cursa pentru un loc în zona superioară a clasamentului.

Târgu Mureș este neînvinsă în stagiunea de primăvară. Condusă la pauză, în ambele meciuri disputate, formația ardeleană a revenit în joc, obținând maximum de puncte cu CS U Craiova și Minerul Motru.

Gligor: „Sper să-i bucurăm pe spectatori cu cele trei puncte”

Purtătorul banderolei de căpitan al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, se așteaptă la un meci foarte dificil cu ASA Târgu Mureș. Fundașul central speră în obținerea punctelor puse în joc, însă este conștient că va fi foarte greu, având în vedere lotul formației vizitatoare.

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, jucători de Divizia A, dar acest lucru nu ne sperie. Chiar dacă au un lot experimentat, trebuie să câștigăm. Ne-am concentrat numai pe meciul cu Târgu Mureș, nu mai putem întoarce nimic, ceea ce contează este primul meci, în care trebuie să ne spălăm păcatele. La meciul cu Universitatea Craiova venise multă lume la stadion. Sperăm să fie un număr mare de spectatori, să ne încurajeze, iar noi sper să-i bucurăm cu cele trei puncte”, a declarat Gligor înaintea meciului cu ASA.

Meciul FC Olt Slatina – ASA Târgu Mureș se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Este primul joc, în fața propriilor suporteri, pentru slătineni, după ce Universitatea Craiova a cedat punctele puse în joc fără luptă.

Divizionara secundă slătineană va întâlni, după duelul cu ardelenii, în deplasare, Olimpia Satu Mare, echipă ce a înregistrat rezultate surprinzătoare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 13:26 Seria 2
Pe aceeași temă