Giurgiuvenii s-au distrat cu Mioveniul

14 Feb. 2009, 16:40 Seria 2
Giurgiuvenii s-au distrat cu Mioveniul

Dunărea Giurgiu a reușit astăzi să treacă de Dacia Mioveni cu 3-1 (2-0 la pauză) pe terenul din apropierea Portului.

Elevii lui Marin Barbu a deschis rapid scorul, ca de altfel în majoritatea partidelor de pregătire din 2009, prin “căpitanul” Costel Ciocârlan. Acesta a marcat în minutul 9, din lovitură liberă, așa cum a mai făcut-o și alte dăți de când se află sub culorile Dunării.

Douăzeci și cinci de minute mai târziu, Eduard Nicola a reușit golul meciului, “pedepsindu-l” pe Ungureanu cu o “torpilă” de la 30 de metri.

După numeroase schimbări de jucători în cea de-a doua repriză, argeșenii reușesc să reducă din handicap prin Vintilă care reia simplu în plasă o centrare de pe stânga, de la Claudiu Ionescu (min. 75).

În fine, în ultimul minut de joc, Cristian Cojenel închide tabela după ce a scăpat singur cu Iulian Ilie.

Echipa antrenată de Marin Barbu va mai disputa două partide de verificare săptămâna viitoare. Ambele au fost programate împotriva aceleiași echipe: FCM Târgoviște.

 

Dunărea Giurgiu: Dragne – C. Ungureanu, Ciocârlan, Șanțmare – C. Gheorghe, Cojenel, C. Vasile, Ochia, E. Nicola – Bâtfoi, Ș. Iordache. După pauză au mai evoluat: C. Neagu, Curceanu, Al. Radu, M. Soare și Bănaru.

Dacia Mioveni: B. Ungureanu – Moșteanu, B. Stoica, M. Olteanu, Vladu – Năuiu, R. Costin, A. Neagu, G. Enache – Cl. Ionescu, G. Dumitrescu. Au mai evoluat: Ilie, Panait, Roșu, C. Cojocaru, Marinescu, Popa și M. Vintilă.

 
 

Articol scris de Costel Spânu

 
 

14 Feb. 2009, 16:40 Seria 2
Pe aceeași temă